Bay Christensen A/S
Rønnede

El hydraulisk mekaniker eller lign.

Vi søger en kollega med elektro og hydraulisk forståelse. Hvad du har af uddannelse, er ikke så afgørende, men din væremåde, interesse og færdigheder inden for området er!

Vores klargøring og reparationsafdelinger søger ny kollega, der kan hjælpe til med fejlfinding, opbygge, reparere og montere elektroniske og hydrauliske dele på vores grave og læssemaskiner.

Vi er en salgs- og servicevirksomhed, der bl.a. opbygger og leverer grave-/læsseudstyr til entreprenørbranchen. Vi er ca. 48 ansatte på adressen i Rønnede, hvor også du vil have din hverdag.

Vi opbygger både diesel og EL-maskiner med udstyr, hvor du sammen med kunden finder løsninger til at imødekomme netop hans ønsker til funktioner og problemløsning. Du fejlfinder og diagnosticerer en nedbrudt maskine, reparerer i samarbejder med kollegaer på værkstedet, værkstedsledelsen og servicecenteret i sin helhed.

Vi er en tempofyldt virksomhed med høj servicegrad, gode kollegaer med mange års anciennitet til at bakke dig op og hjælpe til, hvor der er behov.

Der er også tid til det sjove og sociale, grillen bliver trukket frem, og der fredagshygges af og til, julefrokoster og firmature prioriteres også rundt omkring i Danmark/udlandet.

Er det dig vi søger?

Ring til Værkfører Bent Andersen eller skriv ba@baychristensen.dk for yderligere information.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.