Hudhelse ApS

Account Executive

Er du klar til at være ansigtet på innovation og ekspertise i branchen? Slut dig til os hos Hudhelse ApS, en del af ZO Skin Health Inc.-familien.

Vi leverer cosmeceuticals til æstetiske medicinske klinikker i hele norden og er en gazellevirksomhed i rivende vækst.

Vi søger en dynamisk og dygtig Account Executive til vores danske team med primær arbejdsplads i Jylland. Du vil som udgangspunkt arbejde fra kontorplads hjemme, men referere til vores lokale hovedkontor på Frederiksberg, nær København, hvor du også vil have mødeaktivitet. Du skal forvente en del rejseaktivitet særligt til vores samarbejdspartnere i hele Jylland.

Vi søger dig med stort drive, som er opsøgende, initiativrig, servicemindet, struktureret, kontakt- og relationsskabende, resultatorienteret, tillidsvækkende, selvstændig og en god formidler.

Hudhelse er en tværfaglig arbejdsplads med mange kompetencer og bred erfaring. Vi arbejder ud fra en struktur, hvor den enkelte har en høj grad af ansvar, selvstændighed og medbestemmelse i de fleste processer og opgaver. Hudhelse bestræber sig altid på at være en værdifuld samarbejdspartner og værdighed er et nøgleord i alt vores arbejde. Værdi giver vækst, og derfor søger vi nu en kollega til at være vores salgsteamrepræsentant i Jylland.

Hvad indebærer stillingen?

Din kerneopgave vil være at varetage eksisterende kunders interesser med kundeservice fx faglig formidling, deltage ved kundearrangementer, oparbejde nye kundeporteføljer, salgsarbejde, undervisning samt varetage administrative opgaver. En del rejsevirksomhed lokalt og internationalt må påregnes.

Dine kvalifikationer:

  • Interesse og forståelse for sundhed, velvære og hudpleje
  • Besidder sygeplejerskeautorisation
  • 3-4 års uddannelse eller anden relevant erfaring indenfor æstetik (fx fra klinik)
  • Dygtig og erfaren sælger
  • Bor i Midtjylland, har kørekort og egen bil til rådighed i stillingen
  • Flydende i dansk skrift og tale, forstår engelsk og norsk

Hvis du kan se dig selv i dette, kan det være, at det er måske dig, vi søger.

Send din ansøgning og dit CV via QuickApply-knappen "Ansøg". Spørgsmål vedrørende stillingen kan du rette til Nina Utheim (HR): nina@hudhelse.no eller telefon +47 917 24 424 (norsk).

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi ønsker at ansætte hurtigst muligt, og vi vurderer ansøgninger løbende. Ansøgningsfrist 1. juni.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nysgerrig på at vide mere om vores virksomhed? Tjek vores hjemmeside: www.hudhelse.com eller Instagram.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.