Tinglykke Byg ApS
Vojens

Håndværker til smede- og VVS-arbejde

Er du omhyggelig og nyder at levere godt håndværk?

Tinglykke Byg ApS i Vojens søger en smed/VVS'er til at udføre reparationer og vedligeholdelse på både nybyg og eksisterende erhvervsbyggeri.

Om jobbet:

Hos os vil du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for reparation og vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil omfatte montage og svejsning, etablering af rørføring, etablering samt reparation af metalstrukturer, og assistance ved smede-/vvs- og ventilationsarbejde. Du vil være en vigtig del af vores hold og bidrage til at sikre kvaliteten og holdbarheden af vores projekter.

Arbejdsplads: Tinglykke Byg ApS, Tinglykke 10, 6500 Vojens.

Kvalifikationer:

  • Erfaring som smed med dokumenteret kunnen inden for svejsning og metalbearbejdning.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Omhyggelig og præcis i udførelsen af opgaver.
  • Fleksibel og villig til at lære og udvikle dig i et travlt miljø.

Søg allerede nu!

Hvis du har en solid erfaring indenfor faget og er klar til nye udfordringer, så send din ansøgning og dit CV til job@tinglykkebyg.dk senest den 29. maj 2024.


Om Tinglykke Byg ApS:

Tinglykke Byg ApS er en lille håndværksvirksomhed med base i Vojens. Vi specialiserer os i en bred vifte af projekter inden for el, ventilation, VVS og byggeri. Vores dedikerede team er drevet af en passion for kvalitet og godt håndværk og stræber efter at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer kundens unikke behov og forventninger.