Ladelund Efterskole
Vejen

Lærer til drengegymnastik og/eller værksted pr. 1. august

Ladelund Efterskole er en almen og moderne grundvisk efterskole beliggende mellem Kolding og Esbjerg, dedikeret til at tilbyde et inspirerende læringsmiljø for unge i 9. og 10. klasse.

Vi er en skole med 142 elever og 30 ansatte, et behageligt og trygt arbejdsmiljø, hvor vi samtidig stiller krav til hinanden og vores elever.

Vi søger en lærer til at varetage undervisning i drengegymnastik, hvor du skal indgå i et gymnastikteam med vores 3 andre gymnastiklærere. Derudover skal du kunne varetage undervisning i spring. Gymnastikken er på Ladelund obligatorisk, og eleverne laver ca. 15 opvisninger i løbet af sæsonen. Vi deltager derudover på LA2025. Lærerteamet er her med til at skabe det store fællesskab for en elevflok, som kommer med forskellige erfaringer inden for gymnastikken. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret og kreativ i din tilgang til undervisningen.

Vi søger også en dygtig og engageret værkstedslærer, som har uddannelse og erfaring inden for forskellige værkstedsfag såsom metal, motor eller programmering. Den praksisfaglige undervisning fylder meget i vores linjefag og den daglige undervisning.

På Ladelund Efterskole er det vigtigt for os at opbygge solide relationer med vores elever. Derfor forventer vi, at du som lærer har lyst til at tilbringe tid sammen med de unge både i undervisningen og i deres fritid. Vi ønsker, at du engagerer dig fuldt ud i skolelivet og deltager aktivt i en bred vifte af opgaver, herunder vagter, udlandsture, kontaktlærerrollen og diverse andre fælles aktiviteter.

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”.

Der er jobstart 1/8 2024.

Ønsker du yderligere info omkring skolen, er du velkommen til at kontakte skolens forstander Jakob Ørnsbjerg Jensen tlf. 9215 5341

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til job@ladelundefterskole.dk.

Der er ansøgningsfrist mandag d. 13. maj.