Ejendomsselskabet Olav De Linde A/S
Odense

Vicevært

Står service højt på din liste over ting, der giver dig energi i din arbejdsdag? Og er du god til at finde løsninger, når vinduer binder, kloakker stopper og vandrør sprænger? Så er det måske dig, vi mangler til vores serviceteam i Odense.

Vi søger en vicevært med erfaring indenfor ejendomsservice. Har du teknisk snilde og grønne fingre, er det helt sikkert en fordel hos os.

Du får din egen portefølje af ejendomme, hvor du har ansvaret for renholdelse og vedligeholdelse, og du vil i perioder supplere dine kollegaer i teamet alt efter behov.

I Odense har Ejendomsselskabet Olav de Linde ca. 150.000 m² bygninger plus udenomsareal, der primært er udlejet til erhverv, samt 124 nybyggede boliger derudover.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Renholdelse og vedligeholdelse af ejendommens bygninger og anlæg, herunder grønne arealer og fællesarealer.
  • Kontakt med lejere ved henvendelser om lejerservice og reparationer.
  • Du vil indgå i en vagtordning i samarbejde med teamets fire øvrige viceværter.
  • Du skal have kørekort, minimum B.

Send en kort ansøgning eller et par ord om dig, din faglighed og erfaring til serviceleder Joe Nielsen via knappen ”Ansøg”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at henvende dig til Joe Nielsen på jmn@olavdelinde.dk eller på tlf. 29693916.


Om Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ejendomsselskabet Olav de Linde er med en portefølje på ca. 550.000 m² erhvervslokaler og boliger i Aarhus, Odense og København en af landets største private udlejere af erhvervslejemål.

I Ejendomsselskabet Olav de Linde favner vi alle faser i processen fra idé til indflytningsklart lejemål og efterfølgende service. Med egen tegnestue, egne håndværkere, udlejnings- og administrationsafdeling samt et stærkt serviceteam kommer vi hele vejen rundt om vores ejendomme og vores lejere.

Karakteristisk for selskabet er, at vi udlejer og administrerer ejendomme, som vi selv bygger og renoverer – til gavn for vores lejere. Vi er altså ikke blot et udlejnings- eller administrationsselskab, men lige så meget et selskab, der har fokus på – gennem en transformation eller ved nybyg – at skabe moderne lejemål målrettet lejerne.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.