Den Selvejende Institution Esbernhus
Kalundborg

Det socialpsykiatriske botilbud Esbernhus søger 1 udviklingssygeplejerske 25 timer pr. uge i årsvikariat

Esbernhus er et socialpsykiatrisk botilbud beliggende i fantastiske omgivelser ud til Kalundborg fjord. Vi støtter voksne mennesker med psykisk sårbarhed i at leve det liv, de ønsker sig. Det er mennesker, som har behov for at bo i støttende rammer, og der tilbydes støtte efter Servicelovens § 85 og § 83. Vi har 30 boliger som beboerne lejer efter Almenboliglovens § 105.

Udviklingssygeplejerske

Vi er på Esbernhus i en større og vedvarende udviklings- og forandringsproces med et miljøterapeutisk afsæt og en recovery-orienteret tilgang. Vi har en målsætning om i 2024/25 at entrere med projekt ”medicin i egen bolig” og vi søger dig, som har lyst til at være medskaber på dette projekt og som ser muligheder fremfor begrænsninger. Derudover skal du som udviklingssygeplejerske være ansvarlig for medicinhåndtering og tovholder på komplekse sundhedsfaglige problemstillinger.

Dine opgaver vil derudover være at

  • Sikre kvalitet og opfølgning af sundhedsfaglige dokumentation i fagsystemet Sensum One
  • Styrke fokus på medicinsikkerhed og patientsikkerhed
  • Sikre oplæring og kompetenceudvikling af delegerede sundhedsfaglige opgaver
  • Sagsbehandling af utilsigtede hændelser
  • Sikre tilpasning og implementering af instrukser, i samarbejde med teamleder, ifølge gældende lovgivning
  • Vidensdeling, sidemandsoplæring og tværfagligt samarbejde med kollegaer

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder ud fra vores socialfaglige fundament. Fundamentet er vores pædagogiske og sundhedsfaglige afsæt og retning i det daglige samarbejde med husets beboere og i det kollegiale arbejdsfællesskab.

Vi arbejder recovery-orienteret og anerkendende, bl.a. ud fra KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende, Praksis). Vi er optaget af beboerens personlige recovery, og der vil blive rig mulighed for at være medskabende af de miljøterapeutiske rammer og indsatser. Læs mere på Esbernhus hjemmeside www.esbernhus.dk.

Det vil være en fordel, at du har viden i forhold til de nævnte tilgange og metoder, men det vigtigste er, at du kan og vil lære nyt og anvende det i din praksis og i det tværfaglige samarbejde med Esbernhus øvrige faggrupper, som er sundhedsfaglige, pædagogiske- og ernæringsfaglige kollegaer.

Vi forventer

Vi forventer, at din uddannelsesmæssige baggrund er sygeplejerske, og vi vægter kandidater der

  • Har kompetencer og erfaring i at arbejde med Fælles Sprog III
  • Gerne har erfaring fra primær sektor, det kunne være hjemmeplejen eller botilbud
  • Er motiveret for at arbejde tværfagligt og kan se de sundhedsfaglige aspekter ind i en pædagogisk kontekst, med beboeren i centrum
  • Er idérig og løsningsorienteret, som ser muligheder

Du vil sammen med dine kollegaer skulle bidrage til at skabe fremtidens Esbernhus – et attraktivt sted at bo tilpasset samtidens behov inden for botilbud for mennesker med psykisk sårbarhed.

Ansættelsesvilkår. Efter gældende overenskomst. Esbernhus har driftsoverenskomst med Kalundborg Kommune.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder Kirsten Junker Mortensen på tlf. 5955 0102 eller til chef Anne Brauner på tlf. 2138 2717. Se i øvrigt vores hjemmeside www.esbernhus.dk.

Har du lyst til at besøge os, inden du søger, er du meget velkommen. Ring venligst i forvejen, så vi har god tid til at tage imod dig.

Ansøgningsfrist: 19. maj 2024.

Samtaler: 24. maj 2024.

Tiltrædelse: 01. juli 2024.

Send ansøgning: Du sender din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg”, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og udtalelser/anbefalinger. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.