Nordjysk Økonomi og HR ApS
Støvring

Regnskabsassistent/controller søges

Er du vild med regnskab, og trives du med at løse afvekslende opgaver og servicere vores forskellige erhvervskunder – så har vi jobbet til dig.

Vi søger en engageret og positiv regnskabsassistent/controller til vores team, der varetager bogholderi- og regnskabsopgaver for en bred vifte af virksomheder.
Du får ansvaret for en portefølje af kunder, hvor opgaverne spænder bredt fra almindeligt bogholderi, til budgetter, budgetopfølgning, perioderegnskaber, afstemninger og klargøring til årsregnskab m.m. Nogle virksomheder ønsker også, at vi varetager lønfunktionen for dem, så kendskab til løn vil være et plus men ikke et krav.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 8.00-16.30.

Hvem er du

Du har erfaring med arbejde indenfor bogholderi og regnskab fra en rolle som regnskabsmedarbejder, revisorassistent eller lignende. Du er ansvarsbevidst, struktureret, arbejder med et smil og leverer høj kvalitet. Du holder af den gode kundekontakt og at have langvarige kunderelationer falder dig helt naturligt. Du er hjælpsom i et team og bakker dine kolleger op, når der er travlt. Desuden er du fortrolig med de mest gængse ERP-, løn- og IT-systemer og synes det er spændende at lære nye systemer at kende. Stillingen er fuldtid, men der er også mulighed for deltid.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Nordjysk Økonomi og HR, får du en spændende og afvekslende hverdag. Du bliver en del af et team på p.t. 9 medarbejdere, hvor der er god stemning og lyst til sparre med hinanden. Vi arbejder hovedsageligt fra kontoret i Støvring, men der kan forekomme arbejde ude hos vores kunder. Det er et krav med kørekort til almindelig personbil (kategori B). Har du lyst til et spændende job indenfor denne branche, så hører vi gerne fra dig.

Ønsker du at søge

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder

Martin Høj Pedersen
Mail: martin@nordjyskokonomioghr.dk
Tlf.: 28 59 18 29

Ansøgningsfrist

Snarest muligt – dog senest 10. maj 2024.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.