Dansk Akvakultur Producentorganisation
København V

Miljøfaglig medarbejder

DAPO søger en ny kollega med en solid uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring inden for det miljøfaglige område og med evnen til at facilitere samarbejde mellem foreninger, myndigheder og styrelser.

Vi ønsker at styrke vores organisation med flere faglige kompetencer efter flytning af vores kontor til København, hvor vi nu er kommet godt på plads i nye fysiske rammer. Du vil som miljøfaglig kollega have stor indflydelse på, hvordan dit faglige felt bedst understøtter forbedringer af rammevilkår og udviklingsmuligheder for vores medlemsvirksomheder indenfor opdræt af fisk, skaldyr og tang.

Du vil indgå i et sekretariat, hvis opgave er at servicere medlemmerne med bl.a. faglig rådgivning, formidle viden om miljø, klima, natur, levere drift- og veterinærrådgivning, hjælpe med national og lokalpolitisk interessevaretagelse, sikre deltagelse og indflydelse i relevante netværk samt at sikre, at erhvervet opfattes som en værdiskabende faktor i det danske samfund gennem relevant synlighed og tilstedeværelse nationalt og lokalt.

Dine arbejdsområder:

  • Medlemsservice og rådgivning inden for det miljøfaglige område
  • Sikre at DAPO er opdateret på miljø- og naturforvaltning
  • Formidling af nye myndighedskrav, regler og vilkår til medlemmer
  • Varetage relationer til myndigheder og andre organisationer
  • Levere fagligt materiale til direktion og kollegaer
  • Deltage i og repræsentere DAPO i faglige udvalg og debatter

Dine kvalifikationer:

  • Relevant miljøfaglig uddannelse som f.eks. biolog, agronom, ingeniør eller relevant uddannelse fra DTU(A) o.l.
  • Gode formidlingsevner af fagligt indhold i både skrift og tale
  • Interesse for fødevareproduktion, natur, miljø og erhvervspolitik
  • Gode samarbejdsevner i en lille organisation
  • Relevant erhvervserfaring med regulering af virksomheders miljøforhold – f.eks. miljøteknologiske virksomheder og/eller erfaring fra offentlige myndigheder
  • Interesse og kvalifikationer inden for miljøretlig, miljøforvaltning og sagsbehandling

Personlige egenskaber:

Vi forventer, at du er ambitiøs inden for dit faglige felt og har interesse for fødevareproduktion, klima, natur, vand- og havmiljø. Vi ønsker, at du som ny kollega er arbejdsom, loyal og udadvendt, og at du kan trives i en mindre organisation med ca. 5 medarbejdere og hvor der er et højt aktivitetsniveau og mange forskellige opgaver.

Arbejdssted:

Vi har kontor på Vesterbrogade 6D, 2. sal, 1620 København V, men besøger ofte vores medlemmer og holder møder med diverse myndigheder, universiteter og politiske beslutningstagere.

Fuld arbejdstid 37 timer om ugen, med mulighed for fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde efter aftale.

Ansøgning:

Ansøgninger bedes sendt via ”Ansøg” senest den 5. maj 2024.


Om Dansk Akvakultur Producentorganisation

Dansk Akvakultur PO er en brancheforeningen for opdrættere af fisk, skaldyr, tang og tilknyttede eksportører og leverandører af fiskefoder. Foreningen optager både branche-, firma- og privatmedlemmer, og har til formål at sikre bedst mulige rammevilkår og omdømme så erhvervet kan fastholde og udvikle sin produktion, fastholde sin konkurrenceevne samt levere produkter af høj kvalitet – både nationalt og internationalt.

Dansk Akvakultur PO har ca. 100 medlemsvirksomheder – primært i landdistrikterne fordelt over hele landet med en samlet omsætning på ca. 1,5 mia. kr.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.