Saxe Hansen A/S
Randers SV

Projektassistent

Vil du være en del af holdet, der skaber automationsløsninger til kunder over hele Norden?

Så bliv projektassistent hos SAXE Group.

Her får du mulighed for at lave dokumentation til vores projekter. Og så bliver du en del af en afdeling med et sammenhold lidt ud over det sædvanlige.

Robotprojekter fra A til Z

Som vores nye projektassistent er du med til at følge projekter og dokumentere dem. Et projekt tager typisk mellem 4 og 12 måneder, og du er med hele vejen – fra projektet slippes i salgsafdelingen, til det står til godkendelse hos kunden.

Med dig har du et projektteam af ingeniører, konstruktører, montører og elektrikere, og du sparrer løbende med vores andre projektassistenter undervejs.

Du bliver en del af vores produktions-sites i Randers og Værløse, hvor vi tegner, fremstiller, monterer, tester og servicerer vores robotanlæg. Se mere her.

Vi har vind i sejlene, og du kan se frem til en hverdag, hvor vi løbende ansætter nye talenter, hvor der er masser at lave, og hvor du bliver en del af et team, som stormer frem.

Selvfølgelig får du fleksible arbejdstider efter aftale. Du er i høj grad med til at planlægge arbejdstid og sted. Så længe du er fokuseret på, at få opgaverne løst til tiden og i rette kvalitet. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Helt konkret betyder det, at du skal:

  • Kunne løse de opgaver, der ligger i at dokumentere vores systemer. Det er både gentagelses opgaver og one- off specialmaskiner.
  • Have kendskab til validering, manualer og de krav der stilles til disse, de mest gængse standarder og du skal have praktisk erfaring at udarbejde dokumenter i Word og Excel.
  • Kunne lave teknisk dokumentation samt brugervejledninger til vores egne systemer.
  • Opsøge oplysninger og data, der er nødvendig for udarbejdelsen af dokumentationspakke
  • Deltage i projektgruppemøder på tværs afdelinger for at følge op på eventuelle mangler ift. dokumentation.
  • Sørge for at få lavet tests og kvalitetssikre dokumentationspakken
  • Beherske det danske og engelske sprog i skrift og tale.

Vores produkter er overvejende robotanlæg til plast- og medico-industrien. Vi henvender os primært til større kunder, som ønsker turn-key løsninger til automatisering af deres produktion

Du skal have erfaring med dokumentationsarbejde og være fortrolig med at arbejde i et miljø, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Vores team i Randers består af omkring 40 motiverede medarbejdere, der konstruerer, fremstiller, monterer, tester og servicerer en lang række robotløsninger. Vi har to medarbejdere, der i dag arbejder med dokumentation og som du vil komme til at have et tæt samarbejde med.

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du:

  • er teknisk velfunderet og interesseret i teknik. Du skal være vant til at arbejde i et skiftende tempo, hvor der til tider vil være pres på og til tider vil det være op til dig at definere dine opgaver.
  • skal kunne holde styr på interne leverancer fra afdelingerne og du skal være struktureret i dine arbejdsprocesser
  • er positiv på opgaven og fokuseret på at få den afsluttet. Kvalitet er nøgleordet i alt vi beskæftiger os med og det skal også afspejles i den dokumentation vi afleverer.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap eller til:

SAXE Hansen A/S Walgerholm 17 DK-3500 Værløse Danmark
Telefon: +45 4497 7022
Mail:hr@saxe-group.com.

For yderligere information, kontakt:

Kasper B. Haun (CTO Automation): Mail: kbh@saxe.group.com
Telefon: +45 2851 8590

Mikkel Enevoldsen (CTO Group): Mail: me@saxe-group.com
Telefon: +45 5127 3464

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen/Best regards/Mfg
SAXE Hansen A/S


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.