Danske Stenhuggerier A/S
Nørre Snede

Allround værkstedsmedarbejder

Værkstedsarbejde på stenhuggeri i Nørre Snede

Vores baggrund:

Danske Stenhuggerier er branchens eneste landsdækkende kæde af stenhuggerier.

Vi har travlt på værkstedet i Nørre Snede og søger nu en dygtig ny værkstedsmedarbejder, der efter grundig oplæring er klar til at bidrage i produktionen af inskriptioner til gravsten. Kørselsopgaver kan også forekomme.

Hør mere om, hvorfor Danske Stenhuggerier er en spændende arbejdsplads fra nogle af vore kollegaer, ved at klikke/tappe på play-knappen her i annoncen.

Din baggrund:

Jobbet kræver ikke kendskab til stenhuggerbranchen.

Du skal være et all-round menneske, der trives med mange forskelligartede opgaver i løbet af arbejdsdagen og har måske en håndværksmæssig baggrund.

Vi har et godt arbejdsmiljø, men selvom vi har mekanisk løftemateriel og hjælpemidler, er en god fysik forudsætningen for at kunne håndtere gravstenene.

Vi er stolte af vort kollegiale fællesskab, så det er vigtigt, at du er en teamspiller, der opfatter dig selv som udadvendt og kan fungere i vores gruppe af erfarne og dygtige kollegaer.

Tilbuddet:

Til de rigtige ansøgere tilbyder vi, at du kan blive en del af branchens hurtigst voksende og mest moderne virksomhed.

Den opslåede stilling er en fuldtidsstilling.

Du vil modtage grundig oplæring, ligesom du vil blive en del af et velfungerende og erfarent team.

Næste skridt:

Hvis du føler, at ovenstående matcher din profil, og du har lysten til at afprøve en helt ny og spændende branche, skal du fremsende en begrundet ansøgning med CV. Det skal du gøre ved at benytte ansøgningsknappen under denne annonce.

Vi vurderer de indkomne ansøgninger løbende, så vi vil gerne modtage din ansøgning med det samme. Ansøgningsfristen er 15. maj.

Har du spørgsmål til job og vilkår, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Jan Skærlund telefonisk på: 4188 8805. Alternativt er du velkommen til at besøge os på adressen Fællesvej 20, Nørre Snede og spørge efter Jan.

Ønsker du at orientere dig om, hvordan vi passer på dine persondata, kan du klikke på dette link:

https://www.danske-stenhuggerier.dk/persondatapolitik_jobansoeger/

Danske Stenhuggerier
www.danske-stenhuggerier.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.