Gunner Due Biler Roskilde A/S

Trainee/Eftermarkedselev søges til Gunner Due Biler i Roskilde

Er du vores nye elev?

Hos Gunner Due Biler brænder vi for at skabe langvarige kunderelationer. Vi arbejder konstant på at tænke nyt og udvikle os, så vi kan bibeholde positionen som én af Sjællands mest anbefalede bilforhandlere, drevet af autobranchens bedste medarbejdere.

Du skal indgå i vores team af dedikerede medarbejdere, hvor alle arbejder med en fælles målsætning, for at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Ansvarsområder:

Som Trainee/Eftermarkedselev vil du fungere som et vigtigt bindeled mellem kunder og værksted. Dine primære opgaver vil omfatte drift, lagerstyring, indkøb og håndtering af tilbehør. Du vil have både personlig og telefonisk kundekontakt, hvor du sikrer, at kundens behov for bilservice bliver formidlet effektivt. Derudover vil du blive trænet i fakturering af udført arbejde og andre administrative opgaver på værkstedet.

Krav og Kvalifikationer:

Vi foretrækker kandidater med en bestået grunduddannelse fra en handelsskole eller en gymnasial eksamen suppleret med erfaring inden for handel. IT-færdigheder og evnen til digital kundeservice er en fordel.

Personlige Egenskaber:

Vi søger en ansvarsbevidst person med en skarp sans for detaljer og kvalitet. Du skal være struktureret, energisk og en teamplayer med en positiv og udadvendt attitude.

Arbejdsforhold:

Stillingen tilbyder en konkurrencedygtig løn i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst. Arbejdsstedet er i Roskilde, og din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, mandag til fredag, inden for et aftalt tidsrum mellem kl. 7:30 og 17:00.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Hansen på mobil 2924 4829. Send din ansøgning og CV til miha@gunnerdue.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Gunner Due Biler blev grundlagt i år 1960, og beskæftiger pt. 100 dedikerede medarbejdere fordelt på vores 4 afdelinger i Køge, Roskilde, Slagelse og St. Heddinge, hvor vi er autoriseret forhandler af Opel, Citroën, Ford, Mazda, Suzuki og Aiways.