Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP
København K

Kok til Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP i hjertet af København

Er du en knivskarp kok med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i verdensklasse, så er det dig, vi søger.

I samarbejde med vores køkkenchef vil du sammen med resten af dine kollegaer skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse for vores gæster.

Opgaverne spænder bredt, lige fra À la carte til selskaber, hovedsageligt bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.

Dette kræver, at du har et stort energiniveau samt et godt overblik og en evne til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du trives i et travlt miljø hvor spændende udfordringer opfattes motiverende.

Vi forventer, at du er:

  • Faglært kok
  • Kan arbejde selvstændig, men samtidig indgå i et stærkt team
  • Trives i et til tider hektisk miljø, uden at miste overblikket
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Har faglig stolthed, og brænder for gastronomi med råvare af høj kvalitet

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel, og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på gastronomi af høj kvalitet samt trivsel blandt dine kollegaer.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du være en del af vores stærke team? – så send os en skriftlig og motiverende ansøgning samt CV, på fhs@skfisk.dk

Ansøgningsfrist d. 26. maj 2024

Tiltrædelse: efter aftale

Skagen Fiskerestaurant arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, hvilket hænger sammen med restaurantkædens rødder, der stammer fra 1970, hvor den første restaurant blev etableret i de gamle fiskepakhuse på Skagen havn. Det er qua historien, gæsterne der er i fokus, hvor der værnes om den ”gamle” etikette og kvalitet som er gjort tidssvarende. Der værnes meget om kvaliteten i det fysiske rum, råvarerne, deres tilberedelse og ikke mindst serviceringen af gæsten, hvor den nærværende og personlige betjening er afgørende. Udvælgelsen og oplæringen af den enkelte medarbejder har stor bevågenhed, såvel lokalt som nationalt, og er båret af en stærk kultur og en vision, om at alle gæster skal opleve nærværende værtskab.