dantoy A/S
Hobro

Kvalitets- og miljøansvarlig

Kvalitets- og miljøansvarlig indenfor produktion af plastlegetøj søges

Brænder du for kvalitet og miljøudvikling, og har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med fart over feltet?

Kan du lide kombinationen af administrative, kvalitetsrelaterede og tekniske opgaver på et operationelt niveau? Trives du i et miljø der styres af direktiver og certificeringer i en omskiftelig hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

Dine primære opgaver vil være at forvalte vores ISO 9001 og ISO 14001-certificering, samt at optimere kvaliteten af vores produkter og være en del af den daglige kvalitetskontrol.

Du vil få ansvaret for interne og eksterne audits. Ligeledes vil du få ansvaret for vedligeholdelse af svanemærkning af vores råvarer, godkendelse af produkter i henhold til legetøjsdirektiver globalt og kundekontakt i kvalitetsmæssige henseende. Du skal kunne forvalte nye standarder om til konkrete handlinger, så vi altid har den ønskede og forventede kvalitet.

Du referer direkte til vores CEO og får en nøglerolle i at bevare vores førerposition, som et ledende brand på kvalitet og miljøsiden indenfor legetøj til de mindste. Vi søger en kollega, som er operationel og får tingene gjort på egen hånd, det er derfor vigtigt at du trives med selvstændigt fordybelsesarbejde. Der vil være en grundig oplæring inden ansvaret overdrages.

Vedligehold af kvalitet og miljø er en dynamisk proces og du vil selv være med til at skabe din egen arbejdsdag.

Engelsk i skrift og tale er en nødvendighed

Indgående kendskab til ISO-standarderne er et krav

Erfaring med legetøjsdirektivet EN71 – 1-9 eller kendskab til fødevarekontakt materialer er den fordel.

Vi tilbyder:

  • En dynamisk virksomhed med højt til loftet
  • En varieret arbejdsdag
  • Pension og sygeforsikring
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads, hvor du får lov at stille de højeste krav i forhold til krav og certificeringer
  • Et rummeligt arbejdsmiljø med plads til grin
  • Et ungt ledelsesteam, hvor der er ja-hat når det kommer til ideudvikling og nye arbejdsgange

Der er ingen ansøgningsfrist, vi gennemgår løbende ansøgninger og kalder ind til samtale. Først når vi har fundet den rette lukkes processen. Tiltrædelse efter aftale.

Skriftlig henvendelse sendes til nedenstående attention, CEO Marck Matthiasen.

Dantoy A/S
Sjællandsvej 4
9500 Hobro
+45 96 57 41 00
job@dantoy.dk
www.dantoy.dk


dantoy har udviklet og produceret kvalitetslegetøj i Danmark i over 60 år og er en af Nordens største producenter af plastiklegetøj. dantoy har specialiseret sig i at producere udviklende legetøj inden for kategorierne: Sandkasselegetøj, strandlegetøj, udendørslegetøj, køkkenlegetøj, køretøjer og børnehavesæt. Produkterne er af høj kvalitet og virksomheden lever op til en række internationale krav og certificeringer. Dantoy er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret, størstedelen af vores sortiment er svanemærket og lever op til EN71-1. Virksomheden er yderst veletableret og leverer til legetøjsmarkedet i 45 lande.