Advokatfirmaet Virtus ApS
Frederiksberg C

Advokatfuldmægtig

Virtus Advokater

Vi er et ambitiøst advokatfirma på Frederiksberg bestående af 4 advokater og 2 advokatfuldmægtige samt tilhørende administrativt personale. Firmaet blev grundlagt i 2013 og er i en vækstfase. Der forventes derfor yderligere ansættelser i 2024. Alle partnere har baggrund fra større advokatfirmaer, men alligevel en afslappet tilgang til hverdagen.

Vi tilbyder et job i et travlt og yngre miljø, hvor entreprenørånden hersker, og hvor alting ikke skal gøres, ”som vi plejer”. Vores primære sagsområder er selskabsret, procesret, insolvens og fast ejendom.

Jobbet

Vi søger 1-2 advokatfuldmægtige (nyuddannet eller med erfaring). Du kan bidrage med en stærk juridisk faglighed og har samtidig en solid økonomisk forståelse. Du bliver en del af et stærkt advokatkontor med ambitioner om vækst de næste år.

Arbejdet vil primært bestå i at bistå partnere inden for kontorets retsområder, herunder i særdeleshed procesafdelingen ved varetagelse af rets- og voldgiftssager inden for forskellige retsområder.

Stillingen indeholder spændende faglige udfordringer og gode muligheder for udvikling samt selvstændig sagsførelse. Vi arbejder i et travlt miljø, hvor en uformel og humoristisk stil forenes med høj faglighed og grundighed.

Om dig

Du er dygtig og ambitiøs og må gerne have et ønske om at udvikle din egen forretning på sigt. Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og klar til at lægge en ekstra indsats, når det kræves. Vi forventer derudover, at du har gode skriftlige egenskaber og er vant til at arbejde med Office-pakken. Kendskab til Mac er en fordel, men ikke et krav.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte advokat Michael Schlichter.

Ansøgning

Send din skriftlige ansøgning med CV og karakterudskrift, senest 15. maj 2024 til: info@virtuslaw.dk.

Ansøgninger vil blive gennemgået løbende. Tiltrædelse forventes 1. august eller 1. september 2024.