Lundsby Renewable Solutions
Løgstrup

Elingeniør til storskala energianlæg, grøn omstilling

Lundsby Renewable Solutions er mere end et navn. Det er vores løfte om, sammen med dig, at få enderne i den grønne omstilling til at mødes og bidrage til en fremtid, hvor flere kan leve grønnere på vores blå planet. En fremtid, hvor vi sammen omsætter naturlige ressourcer til bæredygtig energi. Og den fremtid … er nu!

Vi hjælper visionære virksomheder, organisationer og samfund med at slutte ringen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Vi gør det, fordi det er nødvendigt, og fordi det kan betale sig. Og vi gør det sammen.

Biogas er en afgørende brik for at sikre den grønne omstilling og fremtidens forsyningssikkerhed. Sammen med energi fra sol, vind og vand kan biogas lukke hullet mellem virkeligheden og ambitionerne om et Danmark, der kører på 100 % grøn energi. For når solen ikke skinner, og vinden ikke blæser, træder biogasproduktionen til og får energiforsyningen til at hænge sammen.

Lundsby Renewable Solutions, har igennem +25år projekteret, bygget og idriftsat +50 solide og effektive biogasanlæg. Anlæggene bliver større og mere komplekse og selv om Danmark er vores hjemmemarked, begrænses vi ikke heraf. P.t. bygger vi anlæg i Danmark og Sverige, men forespørgslerne og mulighederne er mangfoldige.

Vi har travlt og vores ambitioner er store, og vi har i den forbindelse brug for dine kompetencer mht. for-projektering, beregninger og klargøring til byggeri af de konkrete anlæg. Du kan få en vigtig rolle i omstillingen ved at projektere gode, sikre elinstallationer på meget store industrianlæg. Hvis du har lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor energisektoren, er dette en enestående mulighed for at træde ind i en energisk organisation med ambitioner.

Jobbeskrivelse:

Vi søger en erfaren, teknisk orienteret kollega til for-projektering af elinstallationer i store energianlæg. Vi har i brug for din hjælp til for-projektering, beregninger og klargøring, som gør det muligt for vores byggeledere og underentreprenører at realisere anlæggene. Din opgave bliver også at lede og koordinere opgaver indenfor teamet.

Vi bygger allerede anlæg både i Danmark og Sverige, men forespørgslerne og mulighederne går langt videre. Du kan få en vigtig rolle i omstillingen ved at gøre projekterne klar til at bygge i høj kvalitet.

Den ideelle kandidat vil have en god erfaring med større industriel-projekteringer.

Vi tilbyder:

  • Gode, engagerede kolleger med stærk faglig viden
  • Faglig sparring med kolleger fra hele designafdelingen og projektafdelingen
  • En aktiv rolle i at skabe mere bæredygtig energiproduktion, i Danmark og udlandet
  • At du kan følge projektet hele vejen fra det tegnes, til det færdige anlæg er i drift og fungerer
  • God oplæring – du har din elviden på plads, så giver vi dig den nødvendige viden om biogasproduktion

Dine opgaver:

Opgaverne omfatter alt det eltekniske i større energianlæg:

  • Grænsefladeskemaer
  • PI-diagrammer
  • Design af:
    • Transformer installationer
    • Alle el-tekniske installationer
    • Netværk
    • Tavlerum
  • Udbud og udbudsmateriale
  • Vurdering af tilbud og kontraktoplæg
  • Vi anvender Autocad, PLANT 3D, MS Visio og Excel i det daglige arbejde

Det er en fordel hvis du har erfaring med indkøbskontrakter, men det er ikke en betingelse.

Dine kvalifikationer:

Du er godt teknisk funderet. Vi forestiller os at du har +3 års erfaring med teknisk projektarbejde, og det er selvfølgelig en fordel, hvis noget af din erfaring er fra energibranchen eller procesindustrien. Du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis elingeniør, maskinmester, energitekniker, procesingeniør eller har lignende kvalifikationer. Du arbejder struktureret, er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i ny viden. Indimellem har vi en dynamisk hverdag, hvor der skal leveres høj kvalitet indenfor korte deadlines. Gerne fra rådgivende ingeniørfirma eller el-virksomhed, dvs. både erfaring fra den udførende side, og den specificerende side er relevant

Dansk og engelsk i skrift og tale til hverdagsbrug er nødvendigt, da vi har internationale kunder og kolleger.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Løgstrup ved Viborg, med lejlighedsvis mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Det er også muligt at have fast arbejdssted i Middelfart, hvis det passer bedre med din bopæl, og du er indstillet på at en vis mængde arbejdsdage vil foregå i Løgstrup. Der forventes et begrænset antal rejsedage om året, primært til byggepladser.

Spørgsmål og Ansøgning

Lyder det interessant, så kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte Thomas Hougaard Brun på tel. 40 32 55 55.

Send os din ansøgning og CV via (linket). Ansøgninger behandles løbende.


Om os

Lundsby Biogas har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg, som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen, og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor, og vi har en stor vækst både i Danmark og i udlandet. Vi bygger vores succes på at være løsningsorienteret, vise respekt og tillid og bygge anlæg som vi kan være stolte af. P.t. har vi cirka 85 ansatte, og er hurtigt på vej mod 100.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.