Brænder du for ledelse?

Gorm Hansen er, grundet vækst i en rivende udvikling. I den forbindelse ønsker vi at styrke vores projekter i anlægsafdelingen med et projektkontor. Lige nu søger vi en leder til projektkontoret.

Som leder af projektkontoret varetager du den samlede koordination af de ressourcer, der indgår i projektkontoret således, at der både planlægges fremadrettet med også følges op på respektive opgaver tilknyttet det enkelte projekt. Lederen af projektkontoret refererer direkte til produktionsdirektøren og har et tæt samarbejde med projektchefen og projektlederne i vores anlægsprojekter.

Om projektkontoret

Projektkontoret bliver en ny stabsfunktion i anlægsafdelingen, hvor vi samler en række funktioner, der skal understøtte de enkelte projekter og skabe projektoverblik indenfor landmåling, kvalitetssikring og arbejdsmiljø, så vi bringer disse kompetencer tættest muligt på projekterne.

Vores ønske med projektkontoret er at giver vores ledere de bedst mulige forudsætninger for at drive vores projekter - her tænkes både på at styrke vores ledelse af – samt vores processer i og omkring anlægsarbejdet i et samlet overblik.

Om stillingen

Som leder af projektkontoret:

  • Varetager du den samlede koordination af de ressourcer, der indgår i projektkontoret
  • Er du personaleansvarlig for medarbejderne i projektkontoret, som omfatter: 1-2 projektassistenter, 3-4 landmålere en AM-koordinator og en KS-koordinator
  • Er du bindeled mellem anlægschefen, vores entreprise- og projektledere samt vores økonomifunktion og tilbudsafdelingen. Sidst nævnte i. f. m. udarbejdelse af tilbud og i overgangen fra tilbud til projektering og planlægning af projektet.

Om dig

Som leder af projektkontoret forventer vi, at du brænder for ledelse. Stillingen kræver erfaring med ledelse og særligt kendskab til ledelse af videns-medarbejdere, hvor lederens rolle både er at skaber overblikket, inddrager teamet i planlægning, men også formår at fastholde teamets fokus på de prioriterede opgaver.

Vi forventer at du har:

  • 5 – 10 års erfaring med personaleledelse
  • Minimum 10 års erfaring fra anlægsarbejde
  • En uddannelse som bygningskonstruktør, - ingeniør eller lignende
  • Økonomisk indsigt og forståelse for styring af en anlægssag
  • Velformuleret på dansk i skrift og tale
  • Rutineret bruger af MS Office pakken
  • Engagement, initiativ og er i stand til at motivere projektteamet
  • Gå-på mod og et godt humør.

Hvad kan Gorm Hansen tilbyde dig

En stilling med stor selvstændighed og en hverdag i samspil med gode dedikerede kolleger, hvor faglig stolthed og engagement er drivkraften. Som ansat i Gorm Hansen har du adgang til konkurrencedygtige medarbejderfordele, herunder pension og sundhedsforsikring, fitnessrum og fri parkering.

Dit arbejdssted vil blive i på vores hovedkontor på Lykkegårdsvej i Roskilde.

Interesseret eller spørgsmål

Vil du høre mere om stillingen eller Gorm Hansen, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Jacob Nielsen på mobil +45 4013 4165.

Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til hr@gorm-hansen.dk.


Gorm Hansen, er en entreprenørvirksomhed, som har eksisteret i over 50 år. Vi er en virksomhed med en stolt tradition inden for anlægsbranchen, hvor vi har været med til at forme landskabet og skabt ikoniske projekter i generationer. P.t. er vi omkring 130 ansatte. Vi har en passion for bæredygtighed, innovation og kvalitet, som driver os til at udfordre grænserne og skabe fremtiden. Vores medarbejdere er vores hjerteblod og vi sætter en stor ære i at kunne opnå vores mål i samarbejde med vores kunder og ikke mindst vores ansatte. Læs mere om Gorm Hansen på www.gorm-hansen.dk