Eldorado A/S
Haderslev

Salgskoordinator (Barselsvikariat)

Arbejder du struktureret og formår at håndtere mange opgaver samtidigt – uden at miste overblikket og give køb på kvaliteten i dit arbejde? Er du udadvendt og klar til at yde en ekstraordinær service over for vores kunder? Så er du måske det næste medlem af Eldorado’s passionerede team!

Din hverdag

bliver præget af mange spændende opgaver, med alt lige fra kommunikation med forhandlere, leverandører og sælgere til tæt samarbejde med kollegaer i internt/eksternt salg, marketing, indkøb, økonomi og lager. Udarbejde/behandle interne analyser, projektstyring og sikre implementering af generelle rutiner og processer – primært i forhold til det danske marked. Forsyne kunder og leverandører med opgørelser, budgetter og oplæg, samt diverse salgsadministrative og marketingrelaterede opgaver. Du vil også skulle deltage på messer, salgsmøder og diverse events. Reference bliver til salgslederen.

Du er

struktureret, systematisk, ser muligheder og finder løsninger. Du arbejder selvstændigt og tager naturligt ansvar og ejerskab for dit ansvarsområde. Du trives med en foranderlig og uforudsigelig hverdag og har ressourcerne til at indgå i et team, som er drevet af vækst og tempo. Du er opsøgende og proaktiv i forhold til resten af organisationen og har særdeles gode kommunikative evner. Det motiverer dig at opbygge egne stærke kompetencer inden for din funktion og dermed selv være en aktiv del af din videre udvikling.

Vi forventer

  • At du har relevant erfaring fra en lignende stilling, med en god forretningsmæssig forståelse
  • At du er systematisk og grundig, med flair for økonomi og projektstyring
  • At du har en relevant kommerciel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
  • At du er en engageret teamplayer med et godt og smittende humør
  • At du har gode IT-kundskaber i forhold til Microsoft Office, herunder Excel og eventuelt Dynamics 365
  • At du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

et selvstændigt job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi arbejder med hjertet og har et stort ambitionsniveau for fremtidig international vækst. Du får muligheden for at påvirke din egen arbejdsdag og præge den fremadrettede salgsindsats. Vores hverdag er kendetegnet af et højt aktivitetsniveau og en uformel omgangstone, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.
Du skal forvente at barselsvikariatet vil vare ca. 1 år.

Din ansøgning

sendes til salgsleder Sandra Delogu Nielsen på mail sni@eldorado.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen besvares pr. telefon +45 74 52 08 88 – Sandra Delogu Nielsen. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Eldorado A/S er en dynamisk og særdeles ekspansiv ejerledet virksomhed med hovedkontor i Haderslev. Virksomheden er en af Skandinaviens førende sourcing og servicevirksomheder inden for dyreartikler samt rideudstyr. Eldorado Gruppen beskæftiger 120 medarbejdere og omfatter også fabrikken AkvaStabil. www.eldorado.dkwww.akvastabil.dk www.catago.dk