Om os

Vi er en lille virksomhed, der udelukkende udfører arbejde på egne ejendomme, som er beliggende i Helsingør Kommune. Din transport kan derfor begrænses dertil. Meget af arbejdet er på ejendomme i Helsingør Bymidte.

Vi er p.t. i alt 4 medarbejdere henholdsvis murer, tømrer og arbejdsmænd. Dertil har vi også et kontor med administration, hvor der er 3 medarbejdere. I din dagligdag vil du færdes med de samme personer omkring dig og indgå i et team, som kender hinanden godt og drager omsorg for hinanden.

Arbejdet

Hos os vil du have en meget alsidig hverdag. Vi udfører alle former for indvendig istandsættelse og renovering af lejemål, såvel erhvervslejemål som boliger. Desforuden vil der være løbende vedligeholdelse og renoveringsarbejde på ejendommene udvendigt samt opgange mv.

Da vi udelukkende udfører arbejde på egne ejendomme og ikke har entrepriser med deadline overfor 3.mand, er overarbejde ikke noget, vi plejer at gøre os i.

Ligeledes er det sigtet, at du er hos os i lang tid på fuld tid og ikke blot projekt/sæsonansat.

Vi har et godt sammenhold og en god dialog både på pladserne og med kontoret. Et par gange om året mødes vi ude til en fælles frokost eller dinner med eller uden ægtefæller.

Vi søger

En alsidig selvgående danskuddannet maler med minimum 5 års erfaring, som ikke er bleg for at hjælpe sine kollegaer med de arbejdsopgaver, der byder sig i en afvekslende hverdag.

Vi søger dig, som er positiv af sind og sætter pris på ordentligt håndværk. Du værdsætter også, at du selv kan styre din arbejdsgang og bærer ansvar derfor.

Ansøgning

Hvis ovenfor lyder som noget for dig ser vi frem til din ansøgning.

Du kan ringe til vor formand Paw på 2022 1575 og tage en snak med ham eller skrive et par ord om dig selv til pb@fpejendomme.dk og huske at medsende dit tlf.nr. Så vil vor formand ringe dig op.

Vi ser frem til din ansøgning

Med venlig hilsen
Fribyg A/S
Pia Barnow