Dobson Erhvervsservice ApS
Sorø

Vil du være vores næste stjerne inden for regnskab?

Hos Dobson Erhvervsservice ApS har vi brug for en passioneret og dedikeret regnskabskonsulent til at styrke vores team. Hvis du elsker tal, har erfaring med bogføring, og drømmer om en hverdag præget af spændende udfordringer og frihed under ansvar, så er dette jobbet for dig!

Hvem er vi? Vi er en dynamisk konsulentvirksomhed, der specialiserer os i Erhvervsservice og arbejder tæt sammen med små og mellemstore virksomheder i forskellige brancher. Vores kontor ligger i hjertet af Sorø, men vi tilbyder også muligheden for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det, så du kan tilpasse din hverdag efter opgavernes krav.

Hvad indebærer jobbet? Som regnskabskonsulent hos os vil du få ansvar for spændende opgaver inden for bogføring, løn, og afstemning af balance til revisor. Du skal kunne jonglere flere opgaver uden at tabe tråden, og være proaktiv omkring de smarte løsninger. Vi har oplevet en betydelig vækst og har brug for et ekstra sæt erfarne hænder til at håndtere vores voksende opgavemængde. Hos os vil du opleve, at to dage sjældent er ens, og du vil have mulighed for at præge din egen hverdag med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.

Hvad søger vi? Erfaring som konsulent er en fordel, men ikke et krav. Vi leder efter en person med gåpåmod, der ønsker at træde uden for rammerne af det traditionelle 8-16 job og skabe en mere fleksibel hverdag. Du er superbruger i E-conomic og gerne Business Central, og har du erfaring med Uniconta, Danløn, Dataløn, og Pleo, ser vi det som en ekstra fordel. Om du ønsker fuldtid eller deltid (min. 30 timer) er ikke det vigtigste for os, hvis profilen er den rigtige. Opstart hurtigst muligt.

Hvad tilbyder vi? Vi belønner vores medarbejdere med en konkurrencedygtig løn, pension og mulighed for frokostordning. Vi understøtter fleksible arbejdstider, så du kan opnå den rette balance mellem arbejde og fritid. Hos os vil du få ansvar for egne opgaver og kunder, men samtidig have mulighed for daglig sparring med vores engagerede team.

Hvordan kommer du i kontakt med os? Hvis dette lyder som det perfekte job for dig, og du ønsker at høre mere, så tøv ikke med at kontakte vores CEO, Ditte Dobson, på telefon 2049 4762 eller via e-mail på ditte@dobson.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag og tag det første skridt mod en spændende karriere hos os!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.