Move-it
Glostrup

Flyttechauffør til europæiske kørsler

Er du klar til de europæiske landeveje? Vi leder efter vores nye flyttechauffør til at pakke og transportere vores kunders flyttegods, når de rykker til udlandet.

Move-it – vi har gjort det enkelt at flytte

Hos Move-it er vi eksperter i internationale flytninger. Med vores verdensomspændende netværk af betroede partnere, topspecialiserede personale og moderne udstyr leverer vi dør til dør-flytninger over hele verden.

Nu leder vi efter dig til at blive en del af vores Europatrafik-team, der primært står for flytninger i Europa.

Eksportkørsel i Europa

Som vores nye flyttechauffør får du ansvaret for ind- og udpakning af gods samt transport til destinationer i Europa.

En rotation varer typisk 5-6 dage. Det begynder med, at du og en kollega pakker en eller flere kunders gods. Når alt er pakket og klar, sætter I kursen mod de europæiske destinationer.

Når du ikke er på eksportkørsel, hjælper du til på vores opgaver herhjemme. Her giver vi dig også den specialtræning, der skal til, så du kan pakke korrekt til de lange kørsler.

Oplev de europæiske byer

Det her er ikke din typiske stilling som flyttechauffør. Du kommer nemlig vidt omkring, når du hjælper kunder med at få deres ejendele sikkert frem.

Du kommer igennem Europas mange flotte byer, og du er med til at skabe tryghed for mennesker, der skal rykke hele deres liv til udlandet.

– Thomas Jensen, din kommende leder

Erfaring med transport, lager eller logistik

  • Du har gerne en uddannelse i eller erfaring med transport og/eller logistik – fx som lastbilchauffør, flyttemand, pakmester eller lignende.
  • Du har kørekort C eller derover.
  • Du behersker dansk og engelsk både på skrift og i tale.
  • Du kan fremvise ren straffeattest ved ansættelse.
  • Du glæder dig til at lære en masse nye ting.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye flyttechauffør? Så kan du kontakte Stevan på stevan@moveit-int.dk.

Send din ansøgning til os via QuickApply-knappen 'Ansøg' nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.