Netavent A/S
Herlev

Bliv en del af vores innovative team som Tekniker hos Netavent

Er du klar til at skabe gode løsninger inden for ventilationsbranchen og blive en del af en virksomhed, hvor teknologi og mennesker mødes for at skabe bæredygtige miljøer? Vil du arbejde i en dynamisk atmosfære, hvor dine tekniske færdigheder bidrager direkte til vores succes? Så er du måske vores nye kollega hos Netavent!

Om Netavent: Netavent er en erfaren ingeniørvirksomhed, der udvikler, producerer og leverer energirigtige ventilationsløsninger. Vi er stolte af vores evne til at kombinere avanceret teknologi med reelle menneskelige behov, hvilket gør os til en foretrukken partner i både ind- og udland.

Stillingen indebærer:

  • Teknisk ekspertise: Du vil stå for programmering og indregulering af vores avancerede automatik- og luftsystemer.
  • Problemknuser: Du vil arbejde hands-on med fejlfinding og reparationsopgaver på eksisterende systemer.
  • Kvalitetssikring: Udarbejdelse af detaljerede målerapporter og teknisk dokumentation vil være en vigtig del af din hverdag.
  • Ambassadørrollen: Du repræsenterer Netavent i marken og opbygger stærke relationer til vores kunder og leverandører.

Hvem søger vi: En engageret tekniker, der er klar til at tage ansvar og bringe friske idéer til bordet. Du har sandsynligvis en el-teknisk baggrund og erfaring med ventilationssystemer, men det er ikke et krav. Det vigtigst af alt er din vilje til at lære og vokse sammen med os.

Det tilbyder vi:

  • Et engageret arbejdsmiljø, med dygtige og dedikerede kolleger.
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling gennem intern uddannelse.
  • En konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer sundhedsforsikring og pension.
  • En hverdag, hvor to dage aldrig er ens, og hvor du har mulighed for at påvirke og forbedre vores teknologiske løsninger.

Sted:

Interesseret? Send dit CV til Rasmus Calmann på rc@netavent.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så vent ikke for længe. For mere information om stillingen, kontakt gerne Rasmus direkte på tlf. 26887335.

Netavent ser frem til at byde dig velkommen til et team, hvor teknologi, innovation og menneskelig indsigt mødes for at skabe fremtidens ventilationsløsninger!