Driftsselskabet Golf Hotel Viborg A/S

Tjener til Golf Hotel Viborg og Salonen med en unik beliggenhed ved Viborgsøerne

Vil du arbejde i Viborgs smukkeste omgivelser, og kan du se dig selv i et energisk team, der altid får bordene til at stå knivskarpt og giver gæsterne en oplevelse, de ikke glemmer?

Stillingen er en rigtig god mulighed for at indgå i et yderst professionelt team med cirka 45 dedikerede kolleger i forskellige aldre, der ved præcis, hvad der skal til for, at gæsterne kommer igen. Ydermere er det chancen for at blive endnu bedre til det, du allerede er god til samt ikke mindst have en både professionel og sjov hverdag.

Velkommen indenfor

Golf Hotel Viborg og Salonen byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med en helt unik udsigt over de idylliske søer i Viborg. Restaurant Brænderigaarden på hotellet byder på både smagfuldt og smukt interiør samt en pragtfuld udsigt over Søndersø i Viborg. Restaurant Salonen er smukt beliggende i Borgvold Park med en flot udsigt lige ud til Nørresø i det centrale Viborg.

Giv vores gæster en unik oplevelse

Som tjener er det dig, der sørger for, at vores gæster altid går fra restauranten med en oplevelse, de husker, og som har smagt af mere. Du arbejder med varierende vagter, der afhænger af arrangementer og travlhed. I løbet af en typisk dag dækker du op og klargør til dagens gæster, såvel a la carte, selskaber, kurser og konferencer, ligesom du tager godt og smilende imod gæsterne samt rådgiver i forhold til mad og vin.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med pensionsordning og dag-, aften- og weekendvagter.

Et erfarent og dynamisk team med gæsternes oplevelse i centrum

Allerede fra første dag vil du mærke vores gode og professionelle entusiasme. Det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde, og gæsterne skal kunne mærke, at vi arbejder som tjenere, fordi det er det, vi allermest har lyst til. Vi samler derfor også på gode tilbagemeldinger fra gæsterne. Ydermere vil du opleve, at det smitter af på vores humør at arbejde i særdeles smukke omgivelser.

Er du den professionelle tjener, der bare elsker sit fag?

  • Det er en klar fordel, hvis du er uddannet tjener, men det er ikke afgørende, da vi også gerne hører fra dig, hvis du har erfaring som tjener, og du har lyst til at lære.
  • Som person er du pålidelig, og du ved, hvad god service er. Du kigger altid gæsterne i øjnene, og de kan mærke, at du er professionel og nærværende – når du er på arbejde, er du nemlig på arbejde.

Er du vores nye kollega?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Thomsen på tlf. 7879 9558.

Send din ansøgning og dit CV til kenneth.thomsen@danske-hoteller.dk – tiltrædelse efter aftale, vi behandler ansøgningerne løbende, så send din allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.