Nokas Værdihåndtering A/S
Brøndby

Dygtig jurist med flair for compliance og risikostyring

Er du en dygtig jurist/erhvervsjurist, der brænder for at arbejde med compliance og risikostyring?

Hvis du også har erfaring med dig i bagagen, så er du måske vores kommende kollega i Compliance- teamet hos Nokas.

Om rollen

Som jurist/erhvervsjurist vil du spille en central rolle i implementeringen af Nokas’ compliance-program. Efter implementeringen vil du være ansvarlig for at sikre, at Nokas overholder de regulatoriske og kontraktmæssige krav, som vi er underlagt. Du vil også komme til at varetage en række opgaver, der relaterer til Nokas’ risikostyringspolitik og få forskellige juridiske opgaver som fx kontraktudarbejdelse og problemstillinger, der relaterer sig til hvidvaskloven og GDPR.

Nokas er på en spændende rejse - en rejse som er i en rivende god udvikling. Dette gør, at du i Nokas får en alsidig hverdag med masser af spændende udfordringer. Du bliver en del af et miljø, som er præget af højt humør og et bredt samarbejde på tværs af en flad og agil organisation, hvor beslutninger kan træffes hurtigt. I Compliance-teamet kommer du til at arbejde tæt sammen med vores nuværende erhvervsjurister/ jurist. Her er der plads til både sparring, udvikling og samarbejde med vores norske moderselskab. Ikke mindst muligheden for at sætte dit eget præg.

Din profil

  • Mindst 5 års erfaring fra en lignende rolle
  • Faglige kvalifikationer inden for compliance og jura
  • Evnen til at samarbejde effektivt og være fleksibel i en omskiftelig arbejdsdag
  • Du er analytisk og struktureret
  • Du har interesse for og gerne erfaring med risikostyring
  • Du har erfaring med GDPR
  • Kendskab til ISO-27001 og NIS2 er en fordel, men ikke et krav
  • Positivt livssyn, udadvendt, hjælpsom og gerne med humoristisk sans
  • Du skal kunne sikkerheds- og politigodkendes, have ren straffeattest og må ikke være registreret som dårlig betaler og/eller have ukontrolleret gæld

Om os

Nokas er en del af AVARN Security, som er en norsk koncern med ca. 16.500 ansatte og virksomheder i hele Skandinavien. Selskabet består af to enheder: Security og værdihåndtering. Nokas opererer i Norge, Finland og Danmark med services inden for værditransport og kontanthåndtering for erhvervskunder. I Danmark servicerer vi endvidere en lang række pengeinstitutter og hæveautomater, herunder det landsdækkende KONTANTEN-koncept. Nokas er en arbejdsplads med stor diversitet. Vi har en uformel omgangsform med et godt kollegaskab på tværs af afdelinger og arbejdsområder. Vi sætter pris på godt humør, og vi hjælper hinanden når opgaverne presser sig på.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas M. Pedersen, HR & Security direktør på 2363 1103 eller Ole Jørgensen, Head of Legal på 2445 2716.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af vores engagerede team?

Vi glæder vi os meget til at modtage din ansøgning og CV senest den 20. maj 2024.

Vi indkalder løbende samtaler og forbeholder os ret til at nedtage annoncen før fristens udløb, hvis vi finder den rette kandidat.

Du kan læse mere om Nokas Koncernen på vores hjemmeside www.nokas.dk

Kontakt

Nokas Værdihåndtering A/S
Solmarksvej 5
2605 Brøndby
Danmark
Tlf.: 70 15 76 00

Praktisk information

Oprettet: 26-04-2024
Udløber: 20-05-2024
Gældende fra den: Snarest muligt
Jobtype: 37 timer
Arbejdsområde: Finans, forsikring og bank


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.