Hansen & Andersen A/S
Næstved

Leder af serviceafdeling

Babels rekruttering søger for Hansen & Andersen A/S.

Hansen & Andersen A/S blev grundlagt i 1947 og er i dag en velkonsolideret familieejet virksomhed med hovedsæde i Næstved. Organisationen bygger på nogle sunde værdier og medarbejderstaben kendetegnes af høj faglighed og høj anciennitet. Hansen & Andersen A/S har gennem alle årene været kendt for at være en værdsat og attraktiv samarbejdspartner. Virksomheden udfører mange typer opgaver – lige fra de mindre lokale renoveringsopgaver til de store projekter som Mærsk Tårnet på Nørrebro, Storstrøms Statsfængsel i Nørre Alslev, Næstved Storcenter m.fl. Firmaet har gennemført et generationsskifte, hvor den tidligere ejers to sønner nu står i spidsen for at løfte virksomheden til det næste niveau. Generationsskiftet er nu gennemført og udvikling af organisationen er i fuld gang. Til organisationen søges nu en leder til serviceafdelingen.


Leder af serviceafdeling

Leder af serviceafdeling med tømrer- og murersvende * Driftsoptimering og medarbejdertrivsel

Jobbet:

Med reference direkte til ledelsen får du stort selvstændigt ansvar for en velfungerende afdeling med 12 dedikerede og fagligt stærke medarbejdere – primært tømrersvende og en lille håndfuld murersvende.

Serviceafdelingen, som den kaldes i daglig tale, løser mange forskelligartet opgaver. De primære opgaver er mindre bygge- og renoveringsopgaver i lokalområdet.

Du skal, gennem nærværende og empatisk ledelse, sikre rentabilitet i projekterne og trivsel hos medarbejderne.

Derudover skal du være i tæt dialog med eksisterende og nye kunder i bestræbelserne på at fastholde kundetilfredsheden og få nye opgaver. Som leder skal du både fastholde, men i særdeleshed også udvikle en god kultur, så afdelingen fortsat er konkurrencedygtig og forbliver attraktiv som samarbejdspartner.

Som leder for afdelingen er ansvaret stort - og forventningerne høje. Du skal hele tiden være et skridt foran alle, så driften er effektiv, arbejdsglæden stor, kvaliteten er top, og resultaterne optimale.

Kvalifikationer:

Du er formentlig allerede leder i et tømrerfirma – eller er tømrer med lyst og potentiale til at blive en god leder.

Det vigtigste er din personlighed og ledelsesstil. Du er en empatisk leder med en god struktur, der kan skabe overskud af både mental energi, tid og bundlinje. Du har et kommercielt mindset, der gør, at du tænker udvikling af både mennesker, forretning og arbejdsgange.

Samtidig har du også har evnen til at gå ned i de afgørende byggetekniske og administrative detaljer, har styr på akkorder, planlægning, opfølgning mv., som er afgørende for byggeprojekternes rentabilitet.

Hansen og Andersen A/S tilbyder:

Du tilbydes en attraktiv og meget selvstændig lederstilling, hvor du på mange områder får din egen forretning i forretningen.

Du tilbydes en rolle helt tæt på ejerkredsen, hvor du får mulighed for at dyrke og styrke dine færdigheder ift. rollen som leder.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke og pensionsordning, gode ordnede forhold og en unik familiær virksomhedskultur, som er præget af frihed under ansvar og et spændende dynamisk miljø, hvor der ikke er to dage, som er ens.

Ansøgningsfrist:

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt via knappen ”Ansøg”.

Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels. Skriv blot en mail til stilling@babels.dk eller ring på tlf. 40 80 40 80.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.