Lundsby Renewable Solutions
Tønder

Maskinmester/Procesingeniør til drift af industrianlæg

Vil du producere bæredygtig energi? Så har vi 15 hektar industrianlæg, der venter på dig


Placering: Midtmosevej 4, 6270 Tønder

Erfaring: Minimum 3 års erfaring med drift, vedligehold og optimering af industrianlæg

Industri: Energi


Lundsby Renewable Solutions er mere end et navn. Det er vores løfte om, sammen med dig, at få enderne i den grønne omstilling til at mødes og bidrage til en fremtid, hvor flere kan leve grønnere på vores blå planet. En fremtid, hvor vi sammen omsætter naturlige ressourcer til bæredygtig energi. Og den fremtid … er nu!

Vi hjælper visionære virksomheder, organisationer og samfund med at slutte ringen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Vi gør det, fordi det er nødvendigt, og fordi det kan betale sig. Og vi gør det sammen.

Biogas er en afgørende brik for at sikre den grønne omstilling og fremtidens forsyningssikkerhed. Sammen med energi fra sol, vind og vand kan biogas lukke hullet mellem virkeligheden og ambitionerne om et Danmark, der kører på 100 % grøn energi. Det kan lade sig gøre, og det går hurtigt den rigtige vej. Når solen ikke skinner, og vinden ikke blæser, træder biogasproduktionen til og får energiforsyningen til at hænge sammen.

Lundsby konstruerer, bygger og drifter lige nu et aktivt industrianlæg på 15 hektar for en af vores kunder. Fuldt udbygget og idriftsat vil det producere en meget stor mængde grøn energi, som primært skal bruges i Danmark og Europa. Energien vil dæmpe Europas import af fossil gas og sørger for, at Danmark kan lade fossil energi og olie forblive i undergrunden. Anlægget skal færdigbygges og løbende optimeres, samtidigt med at nybyggede dele af det løbende tages i brug. Energien leveres i form af gas til naturgasnettet, og råvarer til produktion af flydende brændstof til transportsektoren.

Ren og bæredygtig energi kommer ikke af sig selv. Der er brug for gode hoveder til at få et anlæg af den størrelse til at fungere bedst muligt, og derfor søger vi flere kolleger til driften.

Vi har travlt, vores ambitioner på anlægget er store, og vi har i den forbindelse brug for dine kompetencer mht. driftoptimering, overvågning, forebyggende vedligehold og løbende implementering af ny teknologi. Du kan få en vigtig rolle i Danmarks grønne omstilling ved at sikre og udbygge driften på anlægget.

Hvis du har lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor energisektoren, er dette en enestående mulighed.

Jobbeskrivelse

Som kollega hos os er det din opgave at deltage i driftsopgaverne i det daglige, og med at få igangsat nybyggede dele af anlægget. Det sidste sker selvfølgelig med supervision og støtte fra de kolleger, som har designet og fortsat bygger anlægget. Mere konkret vil opgaverne blandt andet være:

  • Overvågning af driften og fejlretning, hvis mekaniske dele viser tegn på fejl. Eller før de viser fejl.
  • Montage og opstilling af nyt udstyr og komponenter
  • Forebyggende vedligehold af anlægget
  • Daglig drift af anlægget

Anlægget er under fortsat udbygning det næste 1½ år og får trinvist installeret automatisk fjernovervågning af alle processer for at optimere mulighederne for at opdage afvigelser og justere driften.

Lokationen er Midtmosevej, Tønder. Det er selvfølgelig nødvendigt, at du bor i nærheden.

Vi tilbyder:

  • Gode, engagerede kolleger med stærk faglig viden
  • Faglig sparring med kolleger fra hele drift og Lundsby’s biologer, idriftsættere og anlægsdesignere
  • En aktiv rolle i at skabe mere bæredygtig energiproduktion, i Danmark og udlandet
  • At du kan følge projektet hele vejen fra det tegnes, til det færdige anlæg er i drift og fungerer
  • God oplæring – du har din tekniske viden på plads, så giver vi dig den nødvendige viden om biogasproduktion

Dine kvalifikationer

Du er godt teknisk funderet. Du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis maskinmester, energitekniker, procesingeniør eller har lignende kvalifikationer. Du arbejder struktureret, er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i ny viden. Indimellem har vi en dynamisk hverdag, hvor der skal leveres høj kvalitet indenfor korte deadlines. Gerne erfaring fra rådgivende ingeniørfirma, forsyningsvirksomhed, fremstillingsvirksomhed, procesindustri eller lignende.

Dansk og engelsk i skrift og tale til hverdagsbrug er nødvendigt, da vi har internationale kunder og kolleger.

Spørgsmål og ansøgning

Lyder det interessant, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte Kim Nielsen, tel. 23 28 90 76, eller Peter Blomgren, tel. 92991655.

Send os din ansøgning og CV via "Ansøg"-knappen nederst. Ansøgninger behandles løbende.

Om os

Lundsby Biogas har eksisteret siden 1995, og har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg, som er bæredygtige, fleksible og robuste. Vi er anerkendt inden for biogasbranchen, og efterspørgslen på vores totalløsninger er stor, og vi har en stor vækst både i Danmark og i udlandet. Vi bygger vores succes på at være løsningsorienteret, vise respekt og tillid og bygge anlæg som vi kan være stolte af. Pt. har vi cirka 85 ansatte, og er hurtigt på vej mod 100.

Lundsby Renewable Solutions, har igennem +25år projekteret, bygget og idriftsat +50 solide og effektive biogasanlæg. Anlæggene bliver større og mere komplekse og selv om Danmark er vores hjemmemarked, begrænses vi ikke heraf. Pt. bygger vi anlæg i Danmark og Sverige, men forespørgslerne og mulighederne er mangfoldige.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.