Danske Stenhuggerier A/S
Nørre Snede

Bliv en del af vores team som administrativ lagermedarbejder

Hør, hvad vores nuværende medarbejdere mener om at arbejde hos os:

Vi er specialiseret i produktion og markedsføring af gravsten. Vi ved, at vores branche måske ikke umiddelbart er det første, du tænker på, men hvorfor ikke starte med at høre, hvad vores nuværende medarbejdere siger om at være en del af vores team? Tryk på play-knappen ude på annonce-teaseren for at høre deres erfaringer.

Danske Stenhuggerier har sit hovedsæde i Nørre Snede, hvorfra vi administrerer og støtter vores mere end 80 forretninger landet over.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • At assistere vores 80 forretninger i Danmark med diverse administrative opgaver
  • Sikre korrekt registrering af varer
  • Opdatering af salgs- og kostpriser
  • Nøglerolle i forhold til kvalitetssikring af Masterdata på varekort
  • Bistå med vejledning og opfølgning af lageroptællinger

Som vores nye kollega vil du spille en central rolle i disse vigtige opgaver, som er afgørende for, at vores afdelinger kan levere professionel og kvalificeret kunderådgivning.

For at udfylde denne rolle vil du arbejde med vores branche-tilpassede ERP-system. Vi bruger Microsoft NAV, så det er vigtigt, at du har solid erfaring med dette eller lignende systemer.

Profil:

Du er struktureret til fingerspidserne, detaljeorienteret, selvstændig og grundig.

Det er vigtigt, at du trives i en rolle som administrativ medarbejder. Du skal kunne bevare overblikket og trives i en travl og til tider hektisk hverdag.

Du arbejder selvstændigt og evner at overholde de fastlagte deadlines.

Vi er stolte af vores arbejdsplads:

Arbejdspladsen er beliggende Malervej i Nørre Snede.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og gode sociale kompetencer, da vi altid arbejder sammen som et team.

Det er ikke bare tomme ord at "gøre en forskel", når vi lever af at hjælpe pårørende med at bevare minderne om deres kære. Det er en af de mest betydningsfulde opgaver i forbindelse med et dødsfald.

Læs, hvad vores kunder siger om den service, vi leverer, på https://dk.trustpilot.com/review/www.danske-stenhuggerier.dk

Mennesket er i centrum – også dig:

Mange af vores nye kollegaer fortæller os, hvor godt de er blevet modtaget.

Vi ved, at det er vigtigt for dig at blive støttet af erfarne kollegaer, og at din tryghed og selvtillid er på plads, før du kan præstere optimalt.

Derfor skal du vide, at vores administrative team har mange års erfaring og ser frem til at hjælpe dig i din nye stilling.

Har vi fanget din interesse?

Der er tale om en fuldtidsstilling, og der vil periodisk kunne være overarbejde.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig månedsløn med pension og sundhedsforsikring i en stabil og sund dansk organisation, der nu har vokset gennem 40 år.

Dit næste skridt er at fremsende en begrundet ansøgning med CV ved at bruge ”Ansøg”-knappen under denne annonce. Ansøgningsfristen er 10. maj, men vi vil gerne høre fra dig hurtigt, da vi vurderer sagerne løbende og vil tillade os at fjerne annonceopslaget, så snart vi finder den rette.

Hvis du har spørgsmål til job og vilkår, kan du eventuelt starte med at kontakte Allan Pedersen telefonisk på 2373 1985.

Ønsker du at orientere dig om, hvordan vi passer på dine persondata, kan du klikke på dette link: https://www.danske-stenhuggerier.dk/persondatapolitik_jobansoeger/

Danske Stenhuggerier A/S
www.danske-stenhuggerier.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.