ProSolar
Ballerup

Backoffice Specialist med teknisk baggrund

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor der er rum til faglig udfoldelse og personlig udvikling? Ønsker du en hverdag, hvor du får mulighed for tæt dialog med erfarne kollegaer og bliver en del af den grønne omstilling?

Så er du måske vores ideelle kandidat! Vi tilbyder en unik arbejdskultur, hvor uformelle kommunikationskanaler og korte beslutningsprocesser sikrer en effektiv og dynamisk arbejdsdag. Vi står overfor spændende udfordringer i forbindelse med vores ambitiøse vækstplan, som har ført til udvidelse af vores team.

Hvis du er en entusiastisk problemløser med en passion for tekniske detaljer og en stærk teamspiller med drive for procesoptimering, så er det dig, vi leder efter.

ROLLENS ANSVAR OG OPGAVER:

Vi leder efter en passioneret og nysgerrig kandidat med interesse og flair for det el-tekniske område, eller som er ivrig efter at lære det. Du vil ikke kun være en nøgleperson, men også en drivkraft bag vores innovative løsninger og fremtidige projekter.

Udover at være en del af vores passionerede team vil du have ansvar for styring og koordinering af administrative aktiviteter, hvor du får mulighed for at dykke ned i spændende tekniske udfordringer.

Af øvrige opgaver kan nævnes:

  • Ansvarlig for oprettelse af nye kunder i ERP-systemet, projektstyringssystemet og opdatering af CRM-systemet.
  • Initiere og opretholde kontakt med forsyningsselskaber med det formål at:
  • Indhente information om ampere-rettigheder og muligheder for net tilslutning.
  • Udfylde og indsende relevante tilmeldingsdokumenter med løbende opdatering og dialog.
  • Kommunikere med statikere vedrørende fremsendelse af relevante oplysninger og deltage i løbende dialog.
  • Følge op på status vedrørende tilmeldinger og statiske beregninger.
  • Koordinere med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og kunder for at indhente nødvendig dokumentation.

Derudover vil der være styring og koordinering af administrative aktiviteter, hvor du også vil understøtte vores kontor i Jelling med disse opgaver.

DIN BAGGRUND:

  • Erfaring fra lignende stilling med alsidig koordinering
  • Baggrund i backoffice med håndtering af flere opgaver samtidigt
  • Branchekendskab eller relevant teknisk baggrund
  • Gode IT-færdigheder og stærke kommunikationsevner

VI TILBYDER:

Oplev frihed under ansvar i vores dynamiske og hurtigt voksende virksomhed, hvor vi brænder for grøn omstilling. Hos os handler det om at løfte i flok og styrke hinanden. Vi sætter en ære i medarbejdertrivsel og skaber et positivt arbejdsmiljø gennem sociale arrangementer som vores fredagsbar, sommerfest og julefrokost. Og når vi har brug for en pause, kan du finde os ved dartskiven, hvor vi skærper vores præcision og konkurrenceånd.

Vores flade organisation fremmer stærk intern kommunikation, så du altid føler dig hørt og værdsat. Velkommen til et arbejdsmiljø, hvor vi sammen skaber en bæredygtig fremtid og trives hver dag!

Løn baseret på kvalifikationer

Hvis du ønsker at være en del af et dedikeret team og samtidig få mulighed for personlig og faglig udvikling, så er dette din chance for at gøre en forskel hos ProSolar.

Send din ansøgning og CV til os via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.