Ejendomsfonden Grennessminde i Taastrup
Taastrup

Direktør til Grennessminde

Er du en passioneret og visionær leder med et hjerte for unge med særlige behov? Har du erfaring med at drive en organisation, der gør en forskel i unges liv? Så er det måske dig, vi leder efter til rollen som direktør for vores bo- og dagtilbud på Grennessminde i Taastrup.

Grennessminde i Taastrup er en alsidig institution, der tilbyder specialiseret støtte til unge med særlige behov. Den består af flere nøgleområder, herunder bo- og opholdstilbud, samt Projektskolen, der tilbyder såvel beskæftigelse, uddannelse og praktikpladser.

På Grennessminde bliver man en del af et fællesskab og en arbejdsplads i et anerkendende miljø, der bidrager til, at det enkelte menneske vokser og udvikler sig.

Bo- og opholdsstedet på Grennessminde er designet til at tilbyde et trygt og støttende miljø for unge og voksne med særlige behov. Målet er at fremme selvstændighed og personlig udvikling gennem en struktureret dagligdag, professionel støtte og tilpassede aktiviteter. Her får beboerne mulighed for at udvikle livsfærdigheder i et miljø, der respekterer deres individualitet og understøtter deres specifikke behov.

Projektskolen på Grennessminde er et unikt uddannelses- og udviklingstilbud, der fokuserer på individuelle læringsbehov og praktisk erfaring. Skolen tilbyder en blanding af erhvervsrettet læring og personlig udvikling indenfor rammerne af projektorienteret undervisning. Målet er at udstyre eleverne med færdigheder, viden og selvtillid til at navigere i samfundet, på en videreuddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Samlet set er Grennessminde et sted, hvor fokus ligger på at skabe muligheder for mennesker med særlige behov, via en række individuelt tilpassede tilbud, der fremmer uddannelse, selvstændighed og personlig vækst.

Som direktør vil du stå i spidsen for vores institution, herunder videreudviklingen og implementeringen af vores nye strategi. Hermed vil du have det overordnede ansvar for at sikre, at Grennessminde også i fremtiden vil være et af Danmarks vigtigste tilbud for de unge.

Du vil lede et team af dedikerede fagpersoner og have det overordnede ansvar for drift, strategisk udvikling og økonomisk stabilitet.

Dine hovedopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Drift og ledelse af institutionen og administrationen, herunder personaleledelse og økonomistyring
  • Udvikling og implementering af initiativer, procedurer og praksis, der understøtter vores mål og værdier og skaber et sammenhængende tilbud til de unge
  • Vedligeholde og udvikle relationer med såvel myndigheder og offentlige instanser, strategiske samarbejdspartnere og bestyrelser som andre relevante aktører
  • Sikre klar og åben kommunikation internt i organisationen og med de unge og deres familier
  • Bestyrelsesbetjening

Som vores kommende direktør skal du være tydelig, retningsanvisende, tryghedsskabende og empatisk.

Du skal skabe og opretholde et miljø, hvor forståelse for de unges behov og fokus på de unges ressourcer er i centrum. Du skal lede organisationen gennem forandringer med fokus på at sikre de bedst mulige betingelser for de unges udvikling og velbefindende.

Vi forventer, at vores kommende direktør har solid erfaring med ledelse inden for socialområdet eller en lignende sektor, herunder navnlig erfaring med økonomistyring og personaleledelse. Herudover skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og forståelse for de særlige udfordringer, som unge med særlige behov kan stå overfor.

Vi tilbyder:

  • En meningsfuld og udfordrende stilling, hvor du kan gøre en reel forskel i unge menneskers liv
  • Mulighed for at stå i spidsen for en organisation med en af landets fagligt stærkeste personalegrupper
  • Du vil blive en del af en organisation der værdsætter innovation og samarbejde og som skaber plads til faglig og personlig udvikling
  • Et engageret og støttende arbejdsmiljø
  • En konkurrencedygtig lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaringer.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og CV via knappen ”Ansøg”.

Ansøgningsfristen er onsdag den 15. maj 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 27. Tiltrædelse forventes den 1. juli 2024.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Lulla Forchhammer på mail lf@ecolaw.dk eller tlf. 24 22 52 16.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.