TV MIDTVEST
Holstebro

Undersøgende journalist

Er du dygtig til at finde og opstøve de vildeste og mest opsigtsvækkende historier, og evner du at få dem formidlet i en sådan grad, at de kan sætte dagsordenen i Midt- og Vestjylland og hele Danmark? Kort sagt: Vil og kan du bedrive journalistik, der gør en forskel?

På TV MIDTVEST har vi omdannet det, der før var en TV-station til et dynamisk mediehus. Vi vægter alle vores platforme lige højt. Hos os er det underordnet om historien er en stor og vigtig historie på tvmidtvest.dk, en debatskabende fortælling på de sociale medier, en neglebidende dokumentar på vores streamingtjeneste eller et sprudlende indslag i vores TV-udsendelse kl. 19:30. Det vigtigste er, at vi bringer historier, som gør en forskel for alle vores mange seere og læsere i Midt- og Vestjylland. Og når vores historier går nationalt, er det ikke noget, vi er kede af.

I AKTUALITETSAFDELINGEN er vores fineste opgave at producere nærværende og vigtige historier til alle platforme. Fremover vil vi give den undersøgende og afslørende journalistik et helt særligt fokus. Vi vil finde frem til de historier, der ikke ville være blevet fortalt til offentligheden, hvis vi ikke var der. Og konstant være i hælene på dem, der har urent mel i posen. Det fortjener vores mange seere og læsere.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • har erfaring med afslørende eller undersøgende journalistik eller har talent for det
  • ikke er platformslåst, men kan og vil udkomme med din journalistik i både TV, til streaming og på skrift
  • er fleksibel og god til flydende deadlines og samtidigt har en forståelse for, at det også er en nødvendighed at udkomme jævnligt
  • har stærke samarbejdsevner og kan lide at være en del af et tæt samarbejdende hold
  • har lyst til at dele ud af din viden og erfaringer til andre

Hos os:

  • bliver du ikke bare en vigtig del af vores AKTUALITETSAFDELING, men hele huset. Du kommer til at samarbejde tæt med dine nærmeste kolleger i AKTU, men også med vores LIVECENTER, hvor dagsordenen skabes og nyheder udfolder sig
  • kommer du til at arbejde indgående med alle platforme, og du får lov til at løbe med dine vilde og kreative idéer, hvad angår både indhold og form
  • kommer du til at være med til at jagte et fælles mål om at være i kontakt med 9 ud af 10 midt- og vestjyder hver uge.
  • får du en arbejdsplads, hvor vi fejrer udgivelsessucceser og taler om, hvordan vi kan udvikle os mod endnu større sejre.

Vil du med på holdet?

Send ansøgning til job@tvmidtvest.dk – send os dit CV, en motiveret ansøgning og vedlæg eksempler på det arbejde, du er mest stolt af.

Ansøgningsfrist er mandag d. 13. maj, og samtaler finder sted i uge 21. Tiltrædelse senest august.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt aktualitetschef, Christian Lade Broch-Lips, clad@tvmidtvest.dk, 51 56 33 15.

TV MIDTVEST ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Af hensyn til GDPR beder vi dig undlade at skrive dit CPR-nummer i CV og ansøgning.


TV MIDTVEST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 520.000 indbyggere i Midt- og Vestjylland. Vi er 85 ansatte fordelt på hovedredaktionen i Holstebro og to lokalredaktioner i Thisted og Viborg. Her er hav, hede, foreningsliv og finkultur, fiskere, finansfolk, bedsteforældre og børnebørn – og vi dækker det hele ud fra værdisætningen ”Fordi vi elsker Midt- og Vestjylland”.