Frejas Have ApS
Ullerslev

Pædagogisk medarbejder

Vi søger en erfaren medarbejder med en social- eller sundhedsfaglig uddannelse til Frejas Have, som er et socialpædagogisk behandlingstilbud for unge sårbare kvinder, beliggende i Ullerslev på Fyn

  • Har du bred pædagogisk/behandlingsmæssig erfaring?
  • Kan du navigere i et ofte omskifteligt miljø med selvskadende unge?
  • Kan du agere som rollemodel ift. at opretholde en sund livsstil såvel mentalt som fysisk og socialt?
  • Kan du organisere, arbejde med tydelige strukturer og holde fast i disse.
  • Kan du gribe bolde og se muligheder, herunder være aktiv sammen med unge?
  • Har du god energi, et positivt syn på livet, og har du menneskelig dybde?
  • Er du klar i tanke, tale og på skrift og kan du arbejde systematisk og procesorienteret med journalisering og behandlingsplaner?

Så er det sikkert dig, der skal være vores nye kollega i Frejas Have.

Vores beboere er særligt sårbare unge kvinder i alderen 12-26 år. Det er unge med emotionelle ustabile personlighedsstrukturer, unge der har været udsat for omsorgssvigt/overgreb samt unge der generelt har svært ved at fungere i hverdagen og i mellemmenneskelige relationer. Der vil ofte være symptomer som angst, manglede evne til følelsesregulering, selvskade, selvmordstanker/forsøg m.v.

I Frejas Have er uddannelse vigtig, og lige så vigtigt er det, at du har lyst til at skabe trygge og udviklende rammer for vores beboere. Det kan være ved at skabe ro, normalitet og stabilitet i deres liv, medvirke til at skabe meningsfulde aktiviteter i hverdagen, stå til rådighed for støtte i, hvad der end er behov for i et sårbart ungt menneskes liv, eller deltage i konkrete behandlingsaktiviteter i samarbejde med dine kolleger.

Som pædagogisk medarbejder hos os er du medansvarlig for at arbejdet gennemføres efter de handle- og behandlingsplaner samt retningslinjer, der er lagt for den enkelte unge. Du planlægger og gennemfører aktiviteter tilpasset både den enkelte unge og den samlede beboergruppe.

I vores teams tilstræber vi balance og forskellighed i alder, køn og erfaring. Således synes vi lige nu, at et spændende supplement kunne være en baggrund, hvor du i en anden rolle har stiftet bekendtskab med sårbare unge, inden du besluttede dig for at bygge en social- eller sundhedsfaglig uddannelse oven på. Og så er det bare vigtigt, at du fortsat er interesseret i at lære – herunder om vores behandlingsmæssige retning, som er Dialektisk Adfærdsterapi (DAT), således at du kan være med til at sikre, at de unge kan skabe sig en hverdag, hvor de opnår bedst mulig fysisk og mental sundhed og trivsel.

For yderligere beskrivelse af Frejas Have; herunder målgruppe, aktiviteter, metoder m.v. se vores hjemmeside: www.frejas-have.dk

Motiveret ansøgning med CV, fremsendes til Frejas Haves mail: job@frejas-have.dk. Ansøgningsfrist: 20.05.2024

Har du spørgsmål til stillingen kan det ske på ovenstående mail eller til daglig leder Klaus Holmbjerg på telefon: 6066 4490 eller mail: holmbjerg@frejas-have.dk

Ansættelse: Gerne snarest muligt

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 21 og 22

Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Skiftende vagter skal påregnes, herunder også weekender og helligdage. Vi tilbyder en fast lønpakke med pensionsordning og sundhedsordning.