BoligSyd
Aabenraa

Kontorelev med speciale i økonomi

Har du lyst til en spændende og alsidig kontoruddannelse, så søger BoligSyd en ansvarlig, struktureret, åben og selvstændig kontorelev med speciale indenfor økonomi.

Kontoret er beliggende i Aabenraa centrum, hvor vi er 24 medarbejdere. Administrationen består af følgende 4 afdelinger – stab, udlejning, økonomi og teknik – som i tæt samarbejde løser opgaverne.

Vi benytter EG-Bolig som administrativt boligsystem.

Du vil som kontorelev med speciale i økonomi blive oplært i udførelse af regnskabs- og bogholderimæssige opgaver herunder udarbejdelse af budgetter og regnskaber for BoligSyds egne afdelinger og de administrerede organisationer.

Vi søger en elev, der har mod på at blive udfordret og som tør tage ansvar. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded og at du har evnen og viljen til at lære.

Dine faglige kvalifikationer er vigtige, men dine personlige egenskaber spiller mindst lige så stor en rolle.

Vi tilbyder et godt og uformelt arbejdsmiljø med spændende og alsidige arbejdsopgaver og arbejdsdage, der sjældent er ens.

BoligSyd har korte kommandoveje, åbne døre og en god dialog mellem medarbejderne. Samtidig er vi en arbejdsplads, hvor vi har frihed til at handle og tage ansvar.

Vi lægger vægt på udvikling og tilbyder dig en elevstilling, hvor du kan udvikle og styrke dine kompetencer.

Uddannelsen tager 2 år og indebærer skoleperioder på 8-11 uger inkl. fagprøve.

Ansættelsen vil være med start 15. august eller 1. september 2024.

Kontrakt udarbejdes i henhold til overenskomst med HK.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Flebbe på mail: afl@boligsyd.dk.

Du kan også finde meget mere om os på vores hjemmeside www.boligsyd.dk.

Har vi vakt din interesse, så tøv ikke med at søge stillingen senest den 12. maj 2024.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20/21-2024.


BoligSyd er et boligselskab med ca. 2000 lejemål fordelt over hele Aabenraa Kommune Der er 24 ansatte på kontoret og 12 ejendomsfunktionærer Derudover administreres ydelser for yderligere ca. 2000 lejemål for følgende: Højer Andelsboligforening, Løgumkloster Andelsboligforening, Nordborg Andelsboligforening, Rødding Andelsboligforening og Rødekro Andelsboligforening.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.