Mammen Mejerierne A/S
Bjerringbro

HR Koordinator

Mammen Mejerierne A/S er i en spændende udvikling – Omsætningen rundede i 2023 1,8 mia. kr. og koncernen er i fortsat udvikling med fokus på vækst og professionalisering. Hver dag går ca. 285 medarbejdere på arbejde for at servicere vores kunder med gode danske mejeriprodukter, som sælges både på det danske marked, men også eksporteres til over 60 lande globalt.

Vi søger nu en HR Koordinator, som skal være med til at understøtte koncernens vækst og udvikling ved at strukturere, organisere og videreudvikle HR aktiviteterne. Det er en nyoprettet stilling, som rummer både stor indflydelse og udviklingsmuligheder.

Dynamisk hverdag og spændende udviklingsopgaver

Som HR Koordinator hos Mammen Mejerierne A/S får du en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver, blandt andet:

  • Strukturering og koordinering af HR årshjul, herunder udviklingssamtaler, trivselsundersøgelser, lønreguleringsproces, mv.
  • Rådgivning i forhold til personalejura og overenskomster
  • Ansvar for kontraktskabeloner, mv. i samarbejde med lønbogholderiet
  • Personalepolitikker og -processer, herunder personalehåndbog
  • Deltagelse i AMO og SU-udvalg
  • Ansvar for vedligeholdelse og videreudvikling af koncernens GDPR-compliance
  • Sparringspartner for organisationen i relation til personalemæssige forhold, herunder kontakt til personalejuridisk rådgiver i brancheforening
  • Koordinering af uddannelse og efteruddannelse

Stillingen refererer til koncernens CFO men vil helt naturligt have stor berøringsflade til resten af organisationen.

Nysgerrig og struktureret

Som person er du struktureret og kan holde overblikket i en travl hverdag. Du formår at se helheden, men også arbejde i detaljen, idet du selv er udførende på en lang række opgaver indenfor dit eget område. Du er nysgerrig af natur og ikke bange for at udfordre eksisterende processer.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen – Udgangspunktet er en uddannelse indenfor HR og/eller en vis portion erhvervserfaring indenfor området. Mindst lige så vigtigt er det dog, at du er engageret og har masser af gåpåmod.

Vi tilbyder

Hos Mammen Mejerierne A/S tilbyder vi en udfordrende stilling med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling i en vækstvirksomhed med en uformel og hjælpsom kultur, hvor medarbejdertilfredshed har en høj prioritet.

Der tilbydes desuden en fleksibel arbejdsplads med base i Mammen men også mulighed for arbejde fra koncernens øvrige lokationer samt hjemmearbejde.

Ansøgning

En kort ansøgning samt motiveret CV uploades på nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtale. Ved spørgsmål kontaktes CFO Kasper Søgaard-Kristensen på ksk@mammenost.dk eller tlf. 30 35 33 03.


Om Mammen Mejerierne

Mammen Mejerierne er en dansk, familieejet mejerivirksomhed, der startede i 1953. I dag er Mammen Mejerierne Danmarks næststørste mejeri målt på indvejet mælk og omsætter for over 1,8 mia. kr. Koncernen har hovedkontor i Mammen nær Bjerringbro og har bl.a. produktion på mejerierne i Mammen, Drøsbro og Onsild. Vi afhenter mælk fra ca. 75 landbrug i vores nærområde og producerer hvide, gule og blåskimmeloste, samt friskost og forskellige specialoste. I Danmark sælges ostene til landsdækkende supermarkedskæder og grossister. Herudover eksporterer vi til kunder i ca. 60 lande verden over.

Du kan læse mere om Mammen på www.mammenost.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.