Resino Inks
Ballerup

Kvalitetsbevidst produktionsmedarbejder

Er du drevet af at arbejde i et produktionsmiljø med opgaver, som ændrer sig på timebasis? Motiveres du af at samarbejde i et team, hvor man løfter i flok? Er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden? Ønsker du indflydelse på din personlige samt faglige udvikling?

Så kan du være den produktionsmedarbejder, vi søger.

Om stillingen

Dine primære opgaver er at producere trykfarver og lakker på hhv. vores manuelle og automatiske produktionsanlæg i vores tre forskellige afdelinger, som omfatter hhv. vand-, UV- og solventproduktion.

Du kommer til at have selvstændige arbejdsopgaver såvel som et tæt samarbejde med dine kolleger i produktionen. Du vil også have kontakt til andre afdelinger i virksomheden fx produktionsplanlægning- og kvalitetsafdelingen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt job med mulighed for variation og udfordringer i en virksomhed, der er i rivende udvikling.

I Resino Inks er der plads til og fokus på både din faglige såvel som personlige udvikling gennem ’on the job training’ samt løbende udviklingssamtaler med nærmeste leder.

Vi har en uformel omgangstone, vi deler vores viden og vi er både effektive og sociale sammen. Du vil få 16 tætte kolleger i vores produktionsafdeling og referere til Head of production.

Vi tilbyder attraktive ansættelses- og lønforhold, herunder sundhedssikring, frokost- og massageordning samt ferietillæg på 2%. Du ansættes iht. Industriens overenskomst for timelønsansatte, hvilket blandt andet betyder, at du i tillæg til din løn får fritvalgslønkonto på 9% og arbejdsgiverbetalt pensionsbidrag på 10%.

Vores arbejdsplads er placeret tæt på offentlige transportmidler, så det er nemt at komme på arbejde.

Den rette kandidat

Du har erfaring fra lignende produktionsvirksomhed, måske indenfor medicinal- eller fødevareindustrien. Du har måske en relevant uddannelse som industrioperatør eller lignende.

Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig, og ved hvad det vil sige at følge standarder, regler og retningslinjer. Du selvdreven og kan tage ansvar for egne opgaver.

Du opsøger egen læring, tør sige til når du mangler informationer og vigtigst af alt sætter en ære i at arbejde sammen med kollegaer for i fællesskab at blive færdig med dagens planlagte produktion.

Vi gennemgår løbende forandringer som betyder store og små ændringer. Derfor er det vigtigt, at du trives i en hverdag hvor prioriteterne hurtigt ændrer sig i forhold til fx arbejdsopgaver.

Udover at du er en rigtig god og hjælpsom kollega er det især vigtigt, at du er teamplayer der gerne giver en ekstra hånd til kollegerne og ved, at vi er først færdige når alle er færdige.

Sikkerhed skal stå højt på din dagsorden da vi er en virksomhed som prioriterer medarbejdernes sikkerhed højt.

Om Resino

Resino Inks er en danskejet familievirksomhed med speciale i udvikling, fremstilling og distribution af højkvalitets-trykfarver og lakker til bl.a. fødevareemballager. Med fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed for forbrugeren er Resino Inks' ekspertise at udvikle banebrydende trykfarveprodukter og lakker.

Med hovedkvarter i Danmark har Resino Inks en global tilstedeværelse, idet 90% af omsætningen er fordelt på 64 markeder i udlandet med datterselskab og distributionskanaler, der spænder over Europa, Asien til Nord- og Sydamerika.

Resino Inks beskæftiger 54 medarbejdere med en høj grad af mangfoldighed, der repræsenterer mere end 12 forskellige nationaliteter.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i ovenstående så send en ansøgning via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap. Der vil løbende blive afholdt samtaler med ansøgere til stillingen. Ansøgningsfrist er den 10. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Production Per West Plovsing mobil 4090 8884 eller på mail PPL@resino.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.