PDC A/S
Brøndby

IT-sikkerhedschef

Motiveres du af at arbejde med IT-sikkerhed? Fra sikring af IT-systemer og IT-infrastruktur mod sårbarheder og angreb over til arbejde med compliance og risikostyring? Er du en dygtig tekniker, der kan gennemskue komplekse problemstillinger og danne overblik? Så er du måske den IT-sikkerhedschef, vi søger.

Om PDC

Vi er et innovativt dansk softwarehus med international succes. Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne, hospitaler, TV, detailhandel mv.

Typisk opererer vores kunder i dynamiske og tidskritiske miljøer. Vi tilbyder dem automatisering og intelligent beslutningsstøtte, som hjælper dem med at optimere deres forretningsprocesser.

Et eksempel på en af vores applikationer er SCORE, der bruges til koordinering af flyselskabers anmodninger om flyvninger. Applikationen bruges i 50+ lande, 450+ lufthavne og for over 25% af verdens flytrafik.

Med baggrund i udviklingen af vores eget Prolog-logikprogrammeringssprog har PDC udviklet unikke teknologier til at implementere regler og AI-metoder med det formål at optimere effektiv planlægning og beslutningsstøtte.

Vi er i dag ca. 140 medarbejdere med hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore og Colombia.

Om vores IT-platform

Vi har mange forskellige IT-systemer kørende. Et udsnit af systemerne er: Fortigate Firewall, VMware, Citrix, Azure, MS Windows og Linux Servere, MS SQL Server og Oracle. Workstations er en blanding af MS Windows, Mac og Linux. SentinelOne, Office 365, LogView, HolmSecurity, Zabbix. P.t. har vi over 600 virtuelle servere kørende.

Alle vores udviklingssystemer kører på vores eget netværk og egne servere. Vores Cloud-løsninger for kunderne kører hos eksterne driftspartnere, men vedligeholdes af os selv.

Om rollen

Som IT-sikkerhedschef har du ansvaret for at identificere og adressere potentielle sikkerhedsrisici samt sikre implementeringen af effektive sikkerhedsforanstaltninger, politikker og beredskabsplaner.

Stillingen indebærer stort selvstændigt ansvar, og dine primære opgaver vil omfatte:

  • Sammen med IT-afdelingen at sikre, at vores IT-infrastruktur og applikationer følger bedst praksis for informationssikkerhed og er opdaterede med de nyeste sikkerhedsopdateringer og patches.
  • Være med til at sikre PDC’s certificeringer og overholdelse af ’standarder’ som GDPR, ISO 27001, NIS2, CIS, Cyber Resilience Act (CRA) mv.
  • Rådgive om bedste praksis inden for informationssikkerhed og skabe bevidsthed om risici.
  • Overvåge og reagere på sikkerhedshændelser.
  • Udvikle og gennemføre uddannelsesprogrammer for medarbejdere om informationssikkerhed.
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at sikre overholdelse af relevante sikkerhedsstandarder og regulativer.
  • Arbejde med leverandørstyring.

Som softwarehus har vi stærk fokus på udvikling og DevOps. Stillingen indebærer også at kunne arbejde sammen med udviklere, supportere, konsulenter, projektledere – og kunder – for at vi agilt skal kunne levere brugerdreven innovation, og for at vi kan levere bedst mulig service til vores kunder – alt sammen i en ramme med god IT-sikkerhed.

Om dig

Vi vil gerne tiltrække ildsjæle, der brænder for deres fag, og som kan være med til at udvikle både PDC og sig selv. Du skal være med til at opfylde vores ambition om at levere høj kvalitet og succesfulde projekter.

Vi regner med, at du har en relevant baggrund med minimum 3 års erfaring inden for informationssikkerhed, og du har en videregående uddannelse med mindst en bachelorgrad.

Livet på PDC

Bliv en del af et spændende og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kollegaer. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at vi sammen fortsat fremstår som den førende leverandør på vores områder.

Vi holder sociale og kulturelle arrangementer, sportsaktiviteter og har en attraktiv kantineordning. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone. Vi tilskynder en sund livsstil med trivsel og fleksible arbejdstider.

Er du interesseret?

Lyder det som et job, der passer på din profil? Så send dit CV og motiverede ansøgning til hr@pdc.com. Skriv "Ansøgning IT-sikkerhedschef " i emnefeltet.

Vi behandler ansøgninger og holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om denne stilling, er du velkommen til at kontakte Leo Schou-Jensen på tlf. 3636 0000.