TV MIDTVEST
Holstebro

Skarpe nyhedsjournalister til TV MIDTVESTs LIVECENTER

Elsker du at formidle nyheder, uanset om det er tekst eller video?
Kan du forny måden, vi fortæller historier på?
Og kan du ramme brugerne, der, hvor de er?

Vi har en fest på TV MIDTVEST, hvor TV-huset er blevet til et dynamisk mediehus, og hvor en oplevelse på tvmidtvest.dk vægter lige så højt som en TV-oplevelse i nyhedsudsendelsen 19.30.

I LIVECENTRET er historien i centrum. Det handler om at forstå og engagere brugerne, når de er mest modtagelige, og når nyhederne rammer. Vi søger derfor en skarp journalist med et digitalt instinkt, der kan skabe puls og levere det indhold, brugerne vil have, når de søger det, og som brænder for at formidle midt- og vestjydernes liv og hverdag.

Vi har brug for dig, hvis du:

  • er fremragende til at skrive, har flair for video og TV - og ikke er nervøs ved tanken om at skulle gå på live i fjernsynet.
  • både kan jonglere en LIVEBLOG, hvor hurtighed er en faktor, producere den fascinerende og stærke fortælling i tekst og video - samt gå på LIVE i tv om aftenen.
  • har en sjette sans for at identificere de digitale historier, som brugerne vil fordybe sig i, hvad enten det er tidlig morgen, i frokostpausen eller til aftenkaffen.
  • er komfortabel med at arbejde på tværs af medieplatforme og besidder evnen til at være selvkørende og selvstændig.

Hos os:

  • Bliver du en del af pulsen i vores LIVECENTER, hvor dagsorden skabes og nyheder udfolder sig, og hvor vi hver dag også leverer artikler til tv2.dk og lives til TV2 News.
  • Bliver du en del af et hold, der jagter et fælles mål om at være i kontakt med 9 ud af 10 midt- og vestjyder hver uge.
  • Får du en arbejdsplads, hvor vi fejrer udgivelsessucceser og taler om, hvordan vi kan udvikle os mod endnu større sejre.
  • Får du dygtige kolleger med et stærkt sammenhold og høj faglighed.

Vil du med på holdet?

Send ansøgning til job@tvmidtvest.dk - Send os dit CV, en motiveret ansøgning og vedlæg eksempler på det arbejde, du er mest stolt af.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 8. maj, og samtaler finder sted i uge 20. Tiltrædelse senest august.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt nyhedschef Marc Killigren, maki@tvmidtvest.dk / 51 56 34 38.

TV MIDTVEST ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Af hensyn til GDPR beder vi dig undlade at skrive dit CPR-nummer i CV og ansøgning.


TV MIDTVEST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 550.000 indbyggere i Midt- og Vestjylland. Vi er 90 ansatte fordelt på hovedredaktionen i Holstebro og to lokalredaktioner i Thisted og Viborg. Her er hav, hede, foreningsliv og finkultur, fiskere, finansfolk, bedsteforældre og børnebørn – og vi dækker det hele ud fra værdisætningen ”Fordi vi elsker Midt- og Vestjylland”.