Nomia Slagelse ApS
Slagelse

Økonomielev

Nomia Slagelse ApS søger fremtidens økonomielev, som vil være en del af vores team.

Har du lyst til at være en del af et kontor, som vægter sparring, vidensdeling, fællesskab, humor og har lyst til en arbejdsplads hvor der er ”højt til loftet”, og har du erfaring med- og lyst til at arbejde med digitalt bogholderi? Så er det dig, vi leder efter.

Om Nomia

Hos Nomia er vi et hold af dedikerede regnskabskonsulenter, der hjælper virksomheder med at skabe overskud til sig selv og deres forretning.

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, som har prioriteret at koncentrere sig om, at skabe værdi for deres kunder, og derfor har outsourcet de fleste af deres administrative opgaver til os.

Vi er en del af en franchise kæde med mere end 70 medarbejdere fordelt på 9 kontorer rundt i landet – og vi fortsætter hele tiden med at vokse. Du bliver en del af et team på 9personer, som arbejder tæt sammen om at løse vores opgaver for- og i samarbejde med kunderne.

Vi er et søsterselskab til Dansk Revision i Slagelse A/S, så udover de kolleger i Nomia, får du også 30 kolleger i Dansk Revision Slagelse A/S.

Vi prioriterer at yde nærværende og personlig regnskabsmæssig assistance til vores kunder, da vi mener, at det skaber tryghed og overblik.

Om dig

Vi er ambitiøse og ser derfor også gerne, at du er det. Vi arbejder med fokus på fremtidens trends inden for automatisering af traditionelle bogholderiydelser, og vi har taget godt imod den nye digitale bogføringslov.

Vi kommer ikke uden om, at du skal have interesse for økonomi og en lyst til at arbejde med mennesker.

Desuden forestiller vi os, at du er i gang med, eller har afsluttet en studentereksamen, EUD, EUX, er uddannet finansøkonom/finansbachelor eller har lign. uddannelse/erhvervserfaring

Men bortset fra det, er det vigtigste, at du har mod på en stejl læringskurve og på at udvikle dig sammen med os.

Hvad får du…

Som økonomielev i Nomia får du et 2-årigt forløb skræddersyet til dig, hvor sammenhold og udvikling står øverst på dagsordenen.

Du starter sammen med andre unge på tværs af landet, som har valgt samme vej som dig, og dem følges du med gennem hele forløbet – både når du er på skoleforløb og når alle trainees i Dansk Revision og Nomia skal på studietur til Texas.

Både på skolen og din daglige arbejdsplads kommer du helt tæt på virksomheders drift og økonomien bag. Men du bliver ikke kun dygtig til økonomi.

Fra første dag får du ansvar og sammen med din mentor får du din egen kundeportefølje, der udvikler dig fagligt og giver dig mulighed for at indfri dine ambitioner.

Du skal arbejde sammen med fagligt dygtige, imødekommende og engagerede kollegaer på en arbejdsplads, hvor der er plads til at du kan drømme stort.

Du får:

  • Løbende udviklingsmuligheder, bl.a. mulighed for videreuddannelse og interne kurser
  • Et socialt og fagligt netværk til dine nærmeste kollegaer og dine 450 andre kolleger på vores kontorer over hele landet
  • En mentor som sammen med dig tilpasser din udviklingsplan
  • Ansvar og arbejdsopgaver der passer til din udvikling.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling på 37 timer pr. uge (inkl. frokost) på en arbejdsplads i udvikling, med faglige ambitioner og gode personaleforhold.

Vi arbejder i mindre teams, hvor vi understøtter- og hjælper hinanden, vi mener det gør os mindre sårbare og mere fleksible i forhold til vores kunder.

Vi vægter sparring, vidensdeling og kompetenceudvikling. Derudover har vi fokus på at skabe et socialt sammenhold og et fællesskab, som er med til at gøre det hyggeligt og sjovt at gå på arbejde.

Vi har frokostordning og sundhedssikring.

Hvis du vil vide mere om stillingen og dine muligheder hos Nomia Slagelse ApS, er du velkommen til at se mere på vores hjemmeside www.nomia.dk eller kontakte direktør Claus Dyrelund Johansen på telefon +45 50601831 eller mail: cdjo@danskrevision.dk.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2024.

Ansættelse: 1. september 2024.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.