DOT A/S
Brande

Teamleder søges til Nordens førende overfladekoncern

Vil du stå i spidsen for et godt team og færdes du hjemmevant i en produktionshal?

DOT A/S leverer korrosionsbeskyttelse af stål til adskillige grene af nordisk industri. Vi har varmforzinkningsfabrikker i Danmark, Sverige og Norge - og til vores hovedsæde i Fasterholt ved Brande, søger vi nu en teamleder til varmforzinkningsproduktionen.

Er det dig?

30 nye kollegaer venter på dig

Som teamleder skal du koordinere arbejdet for 30 engagerede medarbejdere, som står klar til at byde dig velkommen. Du får ansvaret for den daglige personalehåndtering og skal bevare overblikket i produktionshallen, hvor vi hver dag varmforzinker adskillige ton stål. Vi arbejder i flerholdsskift, og du skal være teamleder for dagholdet. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 06.00-14.30 og fredag kl. 06.00-12.00.

Om arbejdet som teamleder

Du får en vigtig rolle i vores virksomhed og refererer direkte til produktionschefen. Udover at lede og fordele arbejdet, skal du blandt andet afholde ansættelsessamtaler, stå for indkøring af nye medarbejdere og koordinere de daglige opgaver. Da vi arbejder med store tunge stålelementer - i kombination med 450 grader varmt flydende zink, skal du være yderst sikkerhedsbevidst – både på egne og dine medarbejderes vegne.

Vi forventer, at du:

  • Er positiv og udadvendt.
  • Kan bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Har gode samarbejdsevner.
  • Er god til at kommunikere.
  • Arbejder målrettet og kan motivere andre.
  • Har et vedholdende fokus på arbejdssikkerhed.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Har erfaring med personaleansvar.
  • Er fortrolig med IT, hvilket er en stor fordel.
  • Er struktureret, stabil og pålidelig.

Hvis du har kendskab til vores branche, kan det være en fordel.

Dette er dog ikke et krav, hvis du har den rigtige profil.

Det tilbyder vi dig

Som teamleder tilbydes du et spændende job i en førende nordisk industrikoncern. Du får mulighed for at bruge dine ledelsesevner og kan hjælpe dine kollegaer med at udvikle sig. Vi passer på hinanden og lægger stor vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø med højt til loftet, godt humør og plads til forskellighed. Din løn aftales individuelt.

Er du klar til nye udfordringer?

Hvis jobbet som teamleder er noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt og senest d. 12.05.2024. Send din ansøgning til job@dot.dk mærket Teamleder. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionschef Michael Bek på telefon 96 280 210.


DOT A/S, med hovedkontor i Fasterholt, har afdelinger i Vildbjerg, Ferritslev og Køge samt datterselskaber i Sverige og Norge, er en moderne virksomhed inden for varmforzinkning, maling, pulverlakering og metallisering. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 420 medarbejdere i Danmark og ca. 225 medarbejdere i datterselskaber i Sverige og Norge.

Du kan læse mere om DOT A/S på www.dot.dk