Cosmo Laser & Skønhedsklinik ApS
København K

Sidder du med en drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske?

Vi søger aspiranter som laserspecialister inden for permanent hårfjerning hos Cosmo Laser.

Vi søger lige nu aspiranter, som ønsker at blive kosmetiske sygeplejersker med registrering inden for permanent hårfjerning. Senere vil det være muligt at uddanne sig inden for flere andre slags laserbehandlinger samt Botox og filler. Vi starter hold over sommeren og igen til efteråret. Søg nu så vi kan få sat gang i processen og ikke mindst drømmene.

Som aspirant hos Cosmo arbejder du i gennemsnit 20 timer pr. uge, 2-3 vagter og har typisk en deltids- eller fuldtidsstilling et andet sted. Vi tilbyder dig eftermiddags-, aften- og/eller weekendvagter i fast to ugers rul ud fra et timetal, der passer dig. Over en periode på 3-12 måneder lærer vi hinanden at kende og du får en fornemmelse for, om branchen er noget for dig.

Når vi har faste stillinger ledige, vil vores aspiranter stå i første række til at ansøge.

Som aspirant vil du blive trænet i at kunne behandle selvstændigt med et højt fagligt niveau, rådgive professionelt samt sikre, at vi møder kunden i øjenhøjde hver eneste gang.

Arbejdsopgaver:

  • Størstedelen af din dag vil gå med behandlinger inden for permanent hårfjerning og rådgivning af vores kunder. Du vil arbejde med det bedste udstyr, der findes i branchen.
  • Du vil på lidt længere sigt få mulighed for et udviklings- og træningsforløb, der klæder dig på til at blive en allround kosmetisk behandler.

Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske med stor nysgerrighed og passion for faget og har ambitioner på at opnå det højeste faglige niveau. Du kan tale med kunder og kan sætte dig ind i deres behov og skabe tillid, når du rådgiver eller ønsker at lære dette.

Du er positiv af natur, en holdspiller og kan lide at arbejde i et team, hvor alle tager ansvar for hinanden, vores kunder og vægter etik og æstetik højt.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet sygeplejerske med dansk autorisation
  • Du har måske stiftet bekendtskab med salg eller kundeservice i en anden stilling og har lyst til at udvikle dig inden for dette felt
  • Du har en proaktiv tilgang til at skabe forbedringer og udvikling på egen hånd i tråd med virksomhedens visioner
  • God forståelse for it og systemer

Personlige kompetencer:

  • Du har en helhedsorienteret og struktureret tilgang til arbejdet og er drevet af at blive dygtigere og at bidrage til dit team
  • Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • Du har evnen til at skabe struktur og overblik i en travl hverdag, og trives med et højt tempo, hvor dagene aldrig er ens
  • Verden er bare et godt sted at være og der skal meget til at vælte dig

Det tilbyder vi:

  • En tryg start med grundig oplæring og certificering, før du skal behandle på egen hånd
  • Mulighed for at gøre karriere som kosmetisk sygeplejerske i en klinikkæde i rivende udvikling
  • Et spændende job med ansvar og mulighed for at gøre en forskel for tilfredse kunder
  • En del af et stærkt fagligt team, hvor vi løfter i flok og spiller hinanden bedre og konstant sætter ambitionerne højere
  • En tryg arbejdskultur hvor faglighed og etik er i højsædet og hvor vi er tilgængelige for hinanden
  • En organisation, der værdsætter og investerer i medarbejdernes trivsel og faglige udvikling
  • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og pensionsordning, massageordning, sociale arrangementer samt andre medarbejdergoder

Om Cosmo

Vi har en stærk ambition om at opretholde vores position som en af de mest respekterede virksomheder i branchen. Med vores historie, der strækker sig tilbage til 2009, og over 75 engagerede medarbejdere fordelt på syv klinikker i hele landet, er vi stolte af vores tusindvis af tilfredse kunder, en stærk NPS score og fortsatte vækst.

Vores vision "naturlige resultater for alle" afspejler vores etiske og æstetiske tilgang til kosmetiske behandlinger. Som en ansvarlig spiller i branchen tager vi det fulde ansvar for at levere de bedste resultater og garanterer fuld gennemsigtighed for vores kunder. Vi er også kendt for at have integritet og faglighed som kerneværdier, og vi værdsætter disse værdier i alt, hvad vi gør.

Ansøgning og CV sendes til Kristine på job@cosmolaser.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan dette også ske til kristine@cosmolaser.dk.

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi opretter træningshold løbende.

Du kan læse mere om Cosmo Laser på www.cosmolaser.dk.