DP ventilation A/S
Risskov

Projekteringsleder til afdeling i Århus

I DP ventilation er vores ordrebøger støt voksende og derfor har vi brug for en ny projekteringsleder.

I DP ventilations projekteringsafdeling brænder vi for BIM, bygbarhed, Revit parameter, DS447, MagiCAD, lyd og tryktabsberegninger. Men vores projekteringsarbejde er først en succes, når vi igennem et samarbejde med projektafdelingerne og vores internationale ingeniør afdeling, har gennemført og afleveret et projekt godt hele vejen i mål.

Du skal brænde for at projektere ventilationsprojekter der virker og som kan bygges. Du ser den digitale omstilling i byggebranchen som fremtiden og en spændende værktøjskasse.

Vi ønsker at fortsætte den digitale omstilling og vækstrejse af virksomheden. Vi tror på at vores mangeårige erfaring i branchen, kombineret med en villighed til innovative løsninger, skal være løftestangen til at fortsætte vores vækstrejse og forbedre vores markedsposition i takt med byggebranchens nye og stigende krav til kvalitet og bæredygtighed.

Du får en central rolle i DP ventilations fortsatte vækst og udviklingsrejse, hvor du i samarbejde med vores internationale projekteringsafdeling og projektafdelingerne, skal sikre bygbare og funktionsdygtige ventilationsprojekter.

En smagsprøve på opgaven:

  • Du skal igennem et dagligt samarbejde med vores internationale projekteringsafdeling i Vietnam, sikre bygbare og funktionsdygtige ventilationsprojekter. Der kan forventes 1-2 rejser årligt til vores afdeling i Vietnam.
  • Du besidder evnen at lykkes igennem dit team af ingeniører på den anden side af kloden, hvor engelsk vil blive et dagligt kommunikationssprog.
  • Din dagligdag vil byde på problemløsning via kreativitet, beregninger, eftervisning af normer og projekt krav, samt sikre tydelig kommunikation af projekternes detaljer.
  • Du får en stor berøringsflade internt i virksomheden samt ekstern med vores kunder, hvorfor du trives i en travl hverdag med mange bolde i luften og stor berøringsflade.
  • Du sætter desuden en ære i at projektet videregives så aftaler, grænseflader og ideer sikres i det videre projektforløb.

Din profil

Du har en uddannelse som ingeniør eller lignende. Du har minimum 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, som rådgivende ingeniør eller projektleder fra ventilationsbranchen. Du er medspiller i den digitale omstilling af byggebranchen, ser dens muligheder og afsøger ny viden for optimering af dine arbejdsmetoder.

Sammen bygger vi videre på din karriere

Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at projekterne bliver en succes. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og undervejs lægger vi en plan for dig, så du er med til at forme din faglige og personlige udvikling og mål.

Vi tilbyder

En kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde. Et stærkt samarbejde på tværs af organisationen.

Løn efter kvalifikationer og der tilbydes pensionsordning m/sundhedsforsikring.

Der er en vigtig værdi for DP ventilation at medarbejderne er glade for at gå på arbejde og trives i deres hverdag. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsplads, så hverdagen kan hænge sammen. Det sociale mellem kollegaer i og uden for arbejdstid vægtes højt.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt vores afdelingsleder for projektering, Peter K Andersen, på telefon: +45 30929209 eller mail: pka@dpventilation.dk.

DP ventilation A/S opfordrer alle interesserede uanset, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfristen er den 1. juli 2024. Uagtet ansøgningsfristen afholdes der løbende samtaler.

Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.