Nordic Seafood A/S
Hirtshals

Vi søger en Area Sales Manager

Til vores hovedkontor i Hirtshals søger vi en Area Sales Manager til varetagelse af salget af frosne fisk og skaldyr på udvalgte markeder i Europa.

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for din egen kundeportefølje, og du bliver en del afvores stærke salgsteam. Sammen med rutinerede kollegaer skal du være med til at udvikle og plejesalget til eksisterende kunder såvel som til nye kunder.

Du sælger varen med dit drive, din kommercielle tilgang samt din evne til at relationsopbygge og skabe tillid.

Jobbet

Du får et selvstændigt ansvarsområde og mulighed for at udvikle dig i rollen og i virksomheden. Dit ansvarsområde vil hovedsagligt være salg, kundehåndtering og indkøb, herunder

  • Ordrebehandling
  • Besvarelse af kundeforespørgsler omkring ordrestatus, leveringstid og forsendelsesdetaljer
  • Kontakt til leverandører
  • Deltagelse på messer
  • Medvirken til produktudvikling

Kundebesøg og en vis rejseaktivitet må påregnes i forbindelse med stillingen.

Din profil

Du har solid erfaring med salg af fødevarer til eksport fra en international virksomhed. Specifikt kendskab til salg af fisk og skaldyr er ikke en betingelse, men det vil være en fordel.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har en kommerciel baggrund og praktisk erfaring med at udvikle og pleje salgsrelationer ved hjælp af din kommercielle tilgang.

Derudover forventer vi, at:

  • du har en god forretningsforståelse og evne til at skabe en profitabel forretning
  • du kommunikerer flydende på dansk og engelsk. Det vil være et stort plus, hvis du også kan begå dig på tysk eller et andet fremmedsprog
  • du har erfaring med kommercielle IT-styringsværktøjer
  • du er et udadvendt, åbent og positivt menneske

Vi tilbyder

Et spændende job i en international virksomhed med en kultur præget af en uformel tone, humor og engagement. Jobbet er på fuld tid og aflønnes efter erfaring og kvalifikationer. Dertil kommer pensionspakke, helbredssikring og tilbud om deltagelse i vores frokostordning. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vil du være med på holdet?

Send hurtigst muligt en ansøgning og et CV via knappen nederst på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 10. maj 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager Dorte Bødker på telefon 29 48 98 10. Læs mere om os på www.nordicseafood.com.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team.


Nordic Seafood koncernen er en af Europas største udbydere af fisk og skaldyr fra hele verden. Vi har egen import og sælger gennem salgsselskaber i Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Kroatien og Italien. Hovedkontoret er placeret i Hirtshals, hvor der også er produktion og fryselager. Koncernen beskæftiger ca. 180 medarbejdere og omsætter årligt for over 3 mia. DKK. Koncernen ejes af Nissui Corporation i Japan, som er en af verdens største producenter og distributører af fisk og skaldyr.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.