Aston Martin Copenhagen
København Ø

Servicetekniker søges til Luksus og Premium-segmentet hos Aston Martin

Har du en baggrund som servicetekniker i bilbranchens Premium-segment, og er du stærkt fokuseret på at yde en sublim kundeservice, samtidig med, at du leverer højeste kvalitet i dine opgaver – så er du måske den vi søger til Aston Martin i København.

Hos det britiske luksus brand Aston Martin forventer såvel kunder som kollegaer altid, at kun det bedste er godt nok. Dette gælder således også i stillingen som servicetekniker hos Aston Martin Copenhagen. Vi tilbyder derfor lige nu en sjælden ledig stilling til den kvalificerede og erfarne tekniker, der har lyst til at træde ind i et job, hvor du skal varetage mekanisk reparation og service, samt yde teknisk rådgivning og vejledning til dedikerede brugere af biler i Luksus og Premium segmentet. Du vil i din arbejdsdag skulle arbejde med naturligvis Aston Martin, men også andre biler i Premium og Luksus segmentet, herunder også leasingbiler.

Aston Martin Copenhagen er en del af Nellemann Gruppen, som blev etableret i 1900 og startede som en cykelforretning i Randers. I 1905 solgte virksomheden sin første bil og har gennem mere end 120 år etableret sig som én af de førende bilforhandlere og importører på det danske marked.

Nellemann Gruppen har aktiviteter inden for bilimport af Kia, MG, Isuzu og Aston Martin samt egne detailforretninger som udover egne importmærker også forhandler Volvo. Nellemann ejer en af markedets førende billeasingsselskaber med eksklusive biler og er importør og forhandler af større maskiner til vej-, park- og landsbrugsbranchen på det skandinaviske marked. Desuden har virksomheden en række aktiviteter inden for motorsport. Organisationen har internationale aktiviteter i Skandinavien, beskæftiger ca. 300 medarbejdere og omsætter for mere end DKK 3 mia.

Hvad kan du tilbyde?

Som nævnt forventer vi, at du har en relevant baggrund som servicetekniker i bilbranchen, sandsynligvis fra et Luksus eller Premium Brand. Du har gennem flere år bevist, at du er dedikeret til at yde en høj kvalitet i dit arbejde, og ligeledes en høj kundeservice. Du er proaktiv i din attitude, går gerne forrest og får projekter til at lykkes – uden at gå på kompromis med kvaliteten, og kan i øvrigt nikke genkendende til at du har:

  • Teknisk erfaring med biler i Premium-segmentet
  • Gode engelskkundskaber og flair for IT
  • Fokus på at være meget kvalitetsbevidst
  • En ansvarsfuld tilgang til dine opgaver
  • Gode kommunikationsegenskaber samt gode samarbejdsevner
  • En høj grad af servicemindedhed

Hvad kan vi tilbyde?

Arbejdsstedet vil ved ansættelsens start være Bryggervangen på Østerbro, men inden længe vil du træde ind i helt nye moderne faciliteter i Taastrup. Derudover får du fornøjelsen af at arbejde med et stærkt luksusbrand og:

  • Ansættelse i et job med ansvar for at yde sublim service på luksusbilerne fra Aston Martin
  • At arbejde i et dedikeret team, hvoraf tre andre serviceteknikere deler ansvarsområde med dig
  • At blive en del af en koncern, der i den grad har fokus på fremtidens løsninger i bilmarkedet
  • God lønpakke

Arbejdssted: Bryggervangen 39, 2100 København Ø

Ansøgning og kontaktinformationer

Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Mohammad Khodabakhsh, +45 31 53 27 48. Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Nellemann Gruppen på www.group.nellemann.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.