Jysk Display
Viborg

Erfaren sælger

Messestande, showrooms og domicilindretning

Jysk Display er en kombineret design-, projekt- og produktionsvirksomhed, etableret i 1970, med fokus på gode langvarige partnerskaber med vores kunder. Vi udfører årligt mere end 600 projekter over hele verden, og vi er en af Skandinaviens førende inden for vores felt. Vi designer, producerer og monterer både messestande, showrooms og domicilindretninger for vores kunder, som repræsenterer en bred vifte af brancher. Virksomheden er båret af en stærk kultur og et solidt værdigrundlag, som tilsammen skaber rammerne for en fantastisk og motiverende arbejdsplads.

Jobbet

Med reference til vores CEO vil du som vores nye sælger, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige nøglepersoner, være ansvarlig for salg af messe- og indretningsløsninger til vores kunder. Du formår at lytte til kunden og dennes behov, og i samarbejde med vores designafdeling leverer I unikke løsninger, som ikke bare udfordrer kundens DNA, men i høj grad overrasker positivt. Du har i dagligdagen stor hjælp til canvas af vores dygtige phoner.

Dit job består i fastholde eksisterende kunder samt opbygning af din egen kundeportefølje med lokalisering af nye strategiske kunder. Din solide salgserfaring gør, at du har evnen til at afdække og udfordre kundernes behov samt omsætte disse til spændende, innovative, bæredygtige, funktionelle og iøjefaldende messe- og indretningsløsninger.

Dine primære opgaver er:

  • At bidrage til Jysk Displays fortsatte vækst og succes via din ihærdige og professionelle salgsindsats.
  • At opsøge, opbygge og udbygge din egen kundeportefølje samt vedligehold og salg til eksisterende kunder.
  • At sikre at såvel eksisterende som fremtidig omsætning konverteres til forøget indtjening.
  • At agere rådgiver for vores kunder med tydelig og klar kommunikation samt have fokus på de nyeste tendenser i branchen.

Kompetencer:

Vi leder efter en erfaren sælger/key account manager, som har dokumenteret erfaring med salg af messe- og indretningsløsninger eller butiksinventar. Du bidrager aktivt til projekterne gennem dialog, samarbejde og faglige diskussioner. Du har et positivt drive, er energisk, nysgerrig, imødekommende og er veltilpas med et uformelt arbejdsmiljø med plads til sparring og humor. Du er en dygtig sælger, der med god kommunikation formår at formidle kundernes ønsker til husets støttefunktioner, og så kan du ”lukke” en ordre.

Vi forestiller os, at du har/er:

  • flere års relevant erfaring fra en lignende stilling
  • erfaring med at opsøge, fastholde og udvikle et kundeforhold
  • evnen til at kunne analysere og sparre med organisationen om at finde den rigtige løsning for kunden
  • selvmotiveret, organiseret, målrettet og resultatskabende
  • gode kommunikationsevner og god til at samarbejde
  • udadvendt og god til at motivere andre – en god holdspiller
  • god forståelse for projektledelse med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og økonomisk overblik

Succeskriterierne er nært forbundet med ovennævnte ansvarsområder og opgaver – med særligt fokus på opbygning af egen kundeporteføljen.

Løn og øvrige forhold aftales individuelt; på et attraktivt niveau.

Send din ansøgning via knappen "Ansøg".

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal søge stillingen hos os, så kontakt CEO Carsten Rønde på 2280 9396.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.


Om Jysk Display:

Vi er en virksomhed med base i Viborg, hvor dine 50 kollegaer lægger stor vægt på en virksomhedskultur, der er præget af kreative processer og samarbejde med respekt for hinandens faglighed. Vi har en åben dialog om opgaverne i en uformel tone og er dedikerede til at levere de bedste designløsninger og service til vores kunder. Vi ønsker, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år, og vi har stort fokus på trivsel og den enkeltes mulighed for udvikling.

Bæredygtighed er et vigtigt parameter for os. Vi er tilmeldt Science Based Targets, som er en international anerkendt standard for at arbejde med seriøse og valide data for reducering af virksomhedens samlede CO2-udledning. Vores grønne rejse er kun lige begyndt, men vi er ambitiøse og ønsker kontinuerligt at forbedre os selv og samtidigt være med til at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder.

Læs mere om os og bæredygtighed på www.jyskdisplay.dk