FOF Aalborg
Aalborg SV

FOF Aalborg er på jagt efter en dynamisk, visionær og initiativrig leder, klar til at føre vores aftenskole ind i en spændende fremtid!

Vi siger farvel til vores nuværende skoleleder, der søger nye eventyr, og derfor åbner vi dørene for en ny inspirerende skoleleder til at lede vores skib mod nye horisonter.

Som vores nye leder vil du blive en nøglespiller i både den daglige drift og udviklingen af FOFs folkeoplysende mission. Du får muligheden for at udforske og udvikle dig i et job, der byder på en skøn blanding af ledelsesansvar, kreative udfoldelser og tæt samarbejde med både interne og eksterne partnere.

Her er et udsnit af dine kommende arbejdsopgaver:

  • Det er en spændende tid for folkeoplysningen, og du vil være med til at definere fremtidens aftenskole.
  • Du vil stå i spidsen for den generelle ledelse af FOFs aktiviteter, hvor din vision og evne til at motivere vil være afgørende.
  • Ansvarlig for driftsøkonomi, budgetter og regnskab - her får du muligheden for at arbejde med tal og skabe økonomisk bæredygtighed.
  • Du vil være vores repræsentant i kontakten med Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune og andre samarbejdspartnere, hvor din kommunikationsevne og diplomatiske tilgang vil komme til sin ret.
  • Ledelsesmæssigt og pædagogisk ansvar for vores dedikerede undervisere og medarbejdere, hvor du vil have muligheden for at præge undervisningens kvalitet og retning.
  • Planlægning af kurser, foredrag og højskoler - her er din kreativitet og evne til at spotte trends i højsædet.
  • Du får også muligheden for at bidrage til forretnings- og idéudvikling samt netværksdannelse, hvor din innovative tankegang vil være en stor fordel.
  • Endelig vil du være ansvarlig for at håndtere diverse aktiviteter samt markedsføring, hvor din flair for kommunikation og strategisk tænkning vil komme til sin ret.

Vi leder efter en kandidat med:

  • Erfaring inden for ledelse, der kan navigere i både det strategiske og det operationelle.
  • En solid forståelse for økonomi og evnen til at jonglere med tal.
  • Kendskab til folkeoplysning og politisk ledede organisationer vil være en ekstra bonus.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende arbejdsplads med stor selvstændighed, hvor du kan udfolde dine talenter og skabe synlige resultater. Vi søger en person, der kan trives i en omskiftelig hverdag, hvor du skal være hurtig til at træffe beslutninger og løse problemer.

FOF Aalborg er et sted med dedikerede medarbejdere, passionerede undervisere og stærke samarbejdspartnere, hvor vi sammen skaber en inspirerende læringskultur.

Vi belønner din indsats i overensstemmelse med dine kvalifikationer og Undervisningsministeriets Lønbekendtgørelse.

Send din ansøgning til os på hewj@mail.dk senest den 14. maj 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler ultimo maj med ansættelse den 1. august 2024 eller efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Henrik Westen-Jensen på tlf. 3056 5060 for yderligere oplysninger.