LKJ BILER VEJEN A/S
Vejen

Reservedelsansvarlig – med lyst til lidt mere

Kunne du tænke dig at blive en del af et værksted med kolleger, som virkelig engagerer sig? Og hvor der er plads til at byde ind med ideer i hverdagen?

Så bliv en del af LKJ Biler Vejen A/S, hvor vi tager vare på hinanden, giver plads til grin og lærer af hinanden hver dag – bl.a. fordi vi har en aldersfordeling fra 16 til 68.

Der er sådan en god tone i huset, hvor vi kan grine og trøste og alt derimellem. Så jeg er glad hver dag, jeg kører på arbejde – og det har jeg gjort i 38 år nu.

Hans, som du kommer til at afløse, når han går på pension

Velkommen til bilhuset, der snart kan fejre 100-års jubilæum

Hos LKJ Biler Vejen A/S forhandler og servicerer vi kendte bilmærker. Vi har en flad struktur i organisationen og er altid klar på at høre dine gode ideer. Her vil du hverken opleve bonede gulve eller kolleger, der er smart i en fart. For i LKJ Biler Vejen A/S går vi op i, at alle har det godt.

Du servicerer vores værksteder med reservedele …

… og det bliver din fornemste opgave. Vi har mange gode, tekniske hjælpemidler til styring af lageret, men det er stadig dig, der har overblikket, når du:

  • sørger for at få bestilt de rigtige reservedele, og at alt er registreret korrekt
  • laver lagerstyring, så vi har et optimeret lager
  • er i kontakt med eksterne mekanikere, leverandører og private kunder omkring reservedele.

Arbejdstiden ligger normalt i tidsrummet 7-16, men vi aftaler individuelt på værkstedet, så vi er dækket i åbningstiden.

Uddannet inden for reservedele

Du får nogle kolleger, som engagerer sig i hverdagen. Så vi håber, at du vil spille ind med godt humør, men hvor der også er plads til alvor. Endelig er du:

  • uddannet inden for autobranchen og specifikt inden for reservedele
  • serviceminded og god til at kommunikere
  • god til at skabe struktur og har sans for godt købmandskab
  • typen, der går op i at nå resulttater gennem god planlægning.

Er vi dine nye kolleger?

Så send dit CV til eftermarkedschef Brian Vingborg Nielsen på bn@lkj.dk – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet. Ansøgningsfrist er den 13/5-2024, men der bliver holdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Brian på tlf. 76 96 33 27.

Vi glæder os til at høre fra dig!