Restaurant Babylon
København K

Tjenere

Vi søger Tjenere/Runnere med en personlig interesse for restaurations- og servicefaget.

I forbindelse med starten på sommersæsonen og åbningen af vores store terrasse ud mod Peblinge Sø, søger vi Tjenere/Runnere med en personlig interesse for restaurations- og servicefaget.

Tidligere erfaring som tjener er en fordel, men ikke påkrævet.

Vi tilbyder et livligt og spændene arbejdsmiljø i et hus, hvor arbejdsdagene sjældent minder om hinanden.

Udover at være er en fisk- og skaldyrsrestaurant med høje ambitioner, afvikler vi forskellige koncepter som Babylon Chess Club, Fireside Talks samt events/arrangementer.

For nye medarbejdere, med ingen til en smule erfaring, sørger vi selvfølgelig for en grundig oplæring, så du bliver klædt ordenligt på til opgaven.

Med adgang til vores læringsplatform får du mulighed for at lære og øve dig gennem en app med instruktionsvideoer om diverse procedurer, menuerbeskrivelser, vinbeskrivelser og meget mere.

Det forventes, at alle medarbejdere, nye som gamle, bruger denne app regelmæssigt for at holde sig opdaterede på nye produkter, procedurer og ændringer i menuen.

Der er rigelig mulighed for at blive udfordret og lære. Vi har et stort og sjovt vinkort med alt fra konventionelle til naturlige vine samt en køkkenchef, der hele tiden udvikler nye retter der følger sæsonens råvarer.

Vi tilbyder både korte og lange vagter, da vi bruger en del tid på at gøre restauranten klar til service. Dvs. at der er vagter, hvor man møder ind til opsætning og arbejder videre i service, og vagter hvor man møder ind til service.

Hen over sommeren kommer vi til at have åbent onsdag-lørdag.

Derudover har vi ekstra åbningsdage i forbindelse med afvikling af private selskaber og events.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team hos Restaurant Babylon, så send din ansøgning og CV til os på job@restaurantbabylon.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Restaurant Babylon