Geokon A/S
Rødovre

Miljøkonsulent

Vær med til at omdanne miljøfaglige udfordringer til funktionelle IT-løsninger

Har du erfaring inden for miljøområdet, og er du dygtig til at sætte dig ind i kunders behov? Og har du lyst til at arbejde hos en førende IT-virksomhed, der er dedikeret til at skabe en bæredygtig fremtid, hvor miljøet er det bærende princip? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en konsulent, der kan hjælpe os med at vedligeholde og styrke eksisterende kunderelationer samt være med til at udvide vores kundeportefølje. Du skal være med til at omsætte miljøfaglige udfordringer hos vores kunder til funktionelle IT-løsninger, og du skal være drivkraften mellem vores kunder, vores forretning og produktudvikling.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer

  • En miljøfaglig baggrund, enten gennem uddannelse eller erfaring og gerne fra det offentlige område
  • Stærke kommunikations- og forhandlingsevner
  • Har arbejdet med projekter og gerne IT-projekter
  • Evnen til at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer
  • Lyst til at arbejde hos en virksomhed, der er passioneret omkring miljø og teknik

Dine arbejdsopgaver

  • Du kan sætte dig ind i kunders fagområde (typisk miljøområdet) og kundebehov og rådgive dem om, hvordan vores IT-løsninger kan tilpasses de konkrete behov
  • Du vil få det tekniske ansvar for udvalgte kunder, hvor du skal sikre, at kundens behov og forventninger bliver opfyldt af virksomheden
  • Du vil afholde kundemøder, hvor du får dyb indsigt i kundernes specifikke behov og udfordringer, og du vil være medvirkende til at omsætte kundebehov til funktionelle IT-løsninger i samarbejde med dine kolleger
  • Du vil være projektleder på opgaver, hvor du vil koordinere opgaverne internt samt være kundens kontaktperson
  • Du vil undervise vores kunder og samarbejdspartnere i vores løsninger
  • Du vil skulle deltage i interne og eksterne møder, lige fra vores årlige ERFA-møder til konferencer inden for miljø og digitalisering

Hverdagen hos Geokon

Du bliver en del af en fleksibel og rummelig arbejdsplads i Rødovre, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din dag, så det passer godt til dig og dine behov. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø præget af respekt, åbenhed og tillid, samt en positiv arbejdskultur, hvor selvstændighed og ansvarlighed værdsættes. Vi holder ugentlige fredagsmøder og støtter aktivt op om din faglige og personlige udvikling.

Vores kunder er alsidige, og derfor er vores produkter det også. Vi leverer både til offentlige og private virksomheder, og fællesnævneren er, at vores løsninger skaber overblik og datagrundlag for at træffe kvalificerede afgørelser på klima- og miljøområdet.

Send din ansøgning senest den 15. maj 2024

Lyder det som noget for dig, bedes du sende dit CV og en motiveret ansøgning til Geokon på info@geokon.dk snarest muligt og senest d. 15. maj 2024 og angiv i emnefeltet med ”Ansøgning Miljøkonsulent” efterfulgt af dit navn.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Erik Kirsbo på ek@geokon.dk eller telefon 3636 2902.

Vi ser frem til at høre fra dig!