Wheeling ApS
Rødovre

Service- og kørselsmand til Wheeling (fuldtidsstilling)

Har du kørekort? Kan du lide at opleve København og omegn fra bil og tale med glade kunder? Er du mødestabil og har hænderne skruet ordentligt på? Så er det lige præcis dig, vi står og mangler i Wheeling.

Wheeling tilbyder elcykler af høj kvalitet på abonnement. For en fast månedlig pris får kunden sin helt egen elcykel inklusiv fri service og reparation. Sker der noget med cyklen, rykker vi ud og fikser eller ombytter den, så kunden altid har en cykel, der virker. Markedet for elcykler er i hastig vækst, og vi leder derfor efter en, der kan hjælpe os med levere, afhente og bytte elcykler hos vores kunder samt foretage småreparationer på stedet.

Hvad skal du lave?

I stillingen skal du primært sørge for, at vi får cykler til og fra vores kunder samt foretage småreparationer på stedet. Opgaverne er derfor:

  • Levere cykler ud til nye kunder
  • Afhente cykler efter endt abonnement
  • Bytte cykler hos kunder, hvis de oplever problemer
  • Foretage småreparationer på stedet (eks. udskiftning af lygter, påsætte barnesæde eller kurv, evt. fikse en punktering)

Hvem er du?

Du behøver på ingen måde være udlært cykelmekaniker, men du har formentlig hænderne skruet ordentligt på, og så skal vi nok få lært dig resten. Du har kørekort og er helt tryg ved at køre i byen i varevogn. Det absolut vigtigste for os (og som ikke kan understreges nok) er at du er mødestabil og sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Derudover forventer vi, at du har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne og det kollegiale på arbejdspladsen, samt at du evner at tale godt og positivt med vores kunder, når du møder dem, da du i høj grad bliver vores ansigt udadtil.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Gode kollegaer og et ordentligt arbejdsmiljø
  • Mulighed for at blive en vigtig del af en voksende virksomhed
  • Arbejde der gør en stor forskel for mange kunders dagligdag
  • Løn efter kvalifikationer
  • Løbende personalearrangementer
  • Masser af gratis sodavand

Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden planlægges i tidsrummet mellem 8.00 og 17.30. Din arbejdsplads vil primært være på Hvidovrevej 90, 2610 Rødovre.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, er du meget velkommen til at sende os en ansøgning via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Peter Modin på phm@wheeling.dk eller tlf. 31 52 46 58.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.