Fjernvarme Horsens
Horsens

Teamorienteret driftsmester til moderne, bæredygtigt kraftvarmeværk


Er du til drift og produktion med højteknologisk maskineri, har fagligheden i orden og lyst til at udvikle dig i et godt team?

Og ikke mindst, har du overblikket, når du sidder i kontrolrummet for at sikre, planlægge og optimere på vores store anlæg?

Hos Fjernvarme Horsens har du rig mulighed for at sætte din faglighed og tekniske kunnen i spil: Vi har overskudsvarmeanlæg, biomasseværk, affaldsværk og mange andre produktionsenheder. Der er nok at holde styr på i kontrolrummet, og hovedet skal holdes koldt, når forbrugerne skal have varmen.

Derfor er samarbejde et nøgleord. I øjeblikket udvider vi bemandingen, så vi kan sikre ressourcer til at dygtiggøre os, arbejde på tværs af projekter i organisationen og igangsætte fremtidige produktionsanlæg.

Som driftsmester hos os er du en del af et hold på 15 medarbejdere, der i treholdsskift bemander kontrolrummet og runderer på anlægget. Sammen sikrer I, at vores op mod 25.000 tilsluttede ejendomme bliver forsynet med fjernvarme på den bedste, billigste og mest bæredygtige måde. I arbejder tæt sammen med jeres kolleger i vedligeholdelsesteamet, som varetager udbedringer og optimeringer af anlæggene.

Som driftsmestre i kontrolrummet er jeres primære opgaver:

  • At overvåge og betjene vores produktions- og distributionsanlæg
  • At planlægge produktionen de kommende døgn bedst og billigst muligt - og handle på el-markederne
  • At være fremsynede både i forhold til den langsigtede produktionsplanlægning og sikre, at de nødvendige produktionsanlæg er tilgængelige, når de er nødvendige.
  • At besøge vores tekniske lokationer rundt om i Horsens og sikre, at alt er, som det skal være, herunder jævnlig rundering
  • At koordinere reparationer og vedligehold med kollegerne
  • At se muligheder for optimering og forbedringer på det samlede anlæg.

Kontrolrummet er bemandet døgnet rundt, og derfor har vi en vagtplan med treholdsskift - to på hver vagt. Du bliver derfor en del af et rul med både dag-, aften- og nattevagter. Du har selvfølgelig mulighed for at påvirke vagtplanen.

Høj faglighed og fællesskab i fokus

Kun få steder finder du så stor mangfoldighed i typer af produktionsanlæg, som hos os. Det er komplekst, avanceret, nyt og bæredygtigt maskineri, og vi forventer, at du har lyst til at dykke ned i det, lære og lade dig udfordre og være en del af det faglige fællesskab omkring det.

Når du er en del af vores hold, bliver den grønne dagsorden også din. En del af dit arbejde består i at have for øje, hvor vi kan forbedre og optimere anlægget. Det skal ske på bæredygtig vis, så vi hjælper Danmark på vej i den grønne omstilling. Vi forventer at nå branchemålet om CO2-neutralitet i 2030.

Vores fællesskab er ikke kun teknik. Det handler også om god humor og uformelle snakke over frokostbordet. Det forventer vi, at du bidrager til: Det gode kollegaskab er afgørende for arbejdsglæden, og den er et vigtigt parameter for os. Vi sørger for, at alt det grundlæggende er på plads: en god oplæring, en vagtplan som gælder i 12 måneder, plus attraktive, trygge ansættelsesforhold med gode muligheder for efteruddannelse, både fagligt og personligt.

Hvem er du så?

  • Du er uddannet maskinmester eller lignende
  • Måske er du nyuddannet, måske har du solid erfaring. Det vigtigste er, at du har et godt fagligt niveau, har lysten til at sætte dig ind i vores store højteknologiske anlæg og kan se dig selv i et godt teamwork i dagligdagen
  • Kontrolrummet er døgnbemandet, så du skal være klar på at arbejde i treholdsskift med både dag-, aften- og nattevagter
  • Du deltager gerne i projekter, videreuddannelse og fordybelse i anlæggene, og der er tid til det, da vores robuste vagtplan tager højde for det.
  • Du har stærke samarbejdsevner og kommunikerer godt - det er essentielt for det gode kollegaskab i produktionen
  • Du kan formidle din viden til dine kollegaer, så I sammen opbygger viden
  • Du holder hovedet koldt, ser sammenhænge mellem handling og konsekvens og er klar til at handle på det
  • Du har flair for IT - erfaring med SRO-systemer er et plus
  • Har du kendskab til produktionsudstyr, er det også en fordel
  • Og så er du selvfølgelig dygtig, ordentlig og pragmatisk med humor og godt humør, for det er sådan, vi også er i vores fællesskab.

Vil du vide mere?

Vi samarbejder med HR-virksomheden Vores HR ApS om at finde den rigtige kandidat til stillingen. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Vores HR, Kresten Johansen på tlf. 81614046 eller kresten@voreshr.dk.

Søg jobbet ved at bruge linket. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Se mere om Fjernvarme Horsens på www.fjernvarmehorsens.dk/os

Annoncen genindrykkes løbende på forskellige online portaler så længe rekrutteringsprocessen er i gang. Det er et udtryk for at processen stadig pågår, ikke at den er startet forfra.