Wallenborn
Billund N
C4Q Rekruttering & Rådgivning søger for Wallenborn

Disponent til Airgarco i Billund lufthavn

Wallenborn kan tilbyde et alsidigt og spændende job til dig som har flere års erfaring som Disponent og som har lyst til at lære nyt.

Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, indenfor nichén Aircargo Trucking, i en virksomhed med højt til loftet og professionalisme ud over det sædvanlige.

Wallenborn samarbejder med nogle af de største luftfartsselskaber i verden og har igennem de seneste år udvidet kapaciteten bl.a. i Billund lufthavn.

Du vil blive en del af en sund kultur i en international organisation med 2 kontorer i Danmark, Billund & Kastrup. Der samarbejdes på tværs af kontorerne men med de fordele det giver at være lokalt repræsenteret i området.

Jobbet som Disponent

Udover at være uddannet speditør, kan det være en fordel med kendskab til luftfragt men du skal ligeledes forvente en oplæringsperiode, da opgaverne er specialiserede i forhold til ordinær disponering af lastbiler.

De primære opgaver omhandler daglig koordinering af im- og eksport på Kontinentet, samarbejde med Customer Service samt dialog med chauffører på daglig basis.

Du vil være med til at sikre flow i hverdagen igennem de rette processer og arbejdsmetoder og god planlægning - samt bidrage til at udvikle kunder på Aircargo igennem sparring og indsigt.

Værdier

De væsentligste værdier som du skal kunne identificere dig med er:

  • Kundefokus, at leve op til kundens målsætninger er egne målsætninger
  • Pålidelighed, at levere konsekvent kvalitet, sikker og rettidig transport
  • Dedikation, vores Team af medarbejdere er nøglen til succes
  • Fleksibilitet, til stadighed tilpasse sig skiftende miljøer og kundens behov

Har ovenstående vakt din nysgerrighed, så kontakt C4Q Rekruttering (varetager ansættelsesprocessen) for mere information.

Du kan sende dit CV til Ditte Johansen ”mrk. Wallenborn” på mail dj@c4q.dk eller kontakte Ditte Johansen på 5380 6801 hvis du spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist fredag den 17.maj 2024 - vi ser frem til at høre fra dig.

Wallenborn er specialiseret indenfor Trucking af luftfragt i Europa, er bl.a. markedsledende på Benelux, Frankrig, Tyskland, Italien og Skandinavien. Virksomheden samarbejder med nogle af Europas største Airlines og råder over en moderne og avanceret flåde på mere end 800 køretøjer i alt til mere end 100 lufthavne i Europa. Wallenborn anvender bl.a. et specialudviklet transportstyringssystem (TMS), som er integreret med flere interne applikationer til ordrebehandling og sporing.