Rejsekort & Rejseplan A/S
Søborg

Projektleder til Rejsekort & Rejseplan A/S

I Rejsekort og Rejseplan har vi netop lanceret Rejsekort som app, og vi leder lige nu efter flere projektledere med sans for struktur og med stor lyst og evne til at skabe mærkbare resultater på tværs af vores produkter.

Hos Rejsekort & Rejseplan arbejder vi hver dag for at gøre rejser med kollektiv transport nemmere for alle passagerer. Flere millioner danskere anvender Rejsekort som primær billetløsning i den kollektive transport, og vi har 1,5 millioner daglige søgninger i Rejseplanen. I efteråret 2023 lancerede vi RejseBillet og i april 2024 lancerede vi Rejsekort som app. Der er høj tillid til vores produkter, og den tillid værner vi om, når vi hver dag arbejder på at gør dem endnu bedre til gavn for vores kunder. Vores videreudviklingsprojekter kræver sikre hænder på rettet, og her kommer du som projektleder ind i billedet.

Projekt og Forretningsudvikling

Enheden Projekt og Forretningsudvikling består af projektledere, forretningskonsulenter, en analysekonsulent, en programleder og en KAM-funktion, som alle er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores kerneprodukter. Vi har mange spændende projekter i pipeline, og vi har brug for flere projektledere, som kan hjælpe os med at skabe overblik og sikre, at vi kommer i mål. Som projektleder i Projekt og Forretningsudvikling skal du stå i spidsen for at sikre gode processer, struktur og aktiviteter.

Organisatorisk hører Projekt og Forretningsudvikling under Kundedirektøren, som også leder Kundekommunikation og Presse. Du kommer til at referere til enhedschefen for Projekt og Forretningsudvikling.

Vi er i dag 12 medarbejdere i enheden.

Opgaverne

Som projektleder skal du med dine kompetencer være med til at sikre, at vi når i mål med vores projekter inden for de aftalte deadlines, budgetter og med den rette kvalitet.

Dine primære arbejdsområder er:

  • Ledelse af projekter: Du er ansvarlig for at planlægge, styre og følge op på projekter, herunder at koordinere ressourcer, tidsplaner og budgetter for at sikre en vellykket gennemførsel.
  • Scoping af projektet og kravhåndtering: Du samarbejder med projektets interessenter for at definere klare projektmål og krav, så alle behov er adresseret og opfyldt.
  • Interessenthåndtering og kommunikation: Du etablerer og vedligeholder relationer til interessenter på tværs af organisationen på alle niveauer og sikrer kontinuerlig og klar kommunikation om projektets status og fremdrift.
  • Processer og værktøjer: Du udfører projekter i overensstemmelse med allerede etableret metode, værktøjer og processer. Du deltager desuden aktivt i at udvikle og forbedre vores projektledelsespraksis og -metoder for at øge effektiviteten og succesraten.

Dig

Det er vigtigt, at du har erfaring som projektleder i en organisatorisk sammenhæng. Vi lægger vægt på, at du er motiveret for at arbejde med vores projekter, og at du går engageret, struktureret og målrettet til opgaverne. Du demonstrerer høj eksekveringskraft og kan skabe følgeskab, når du driver dine projekter. Du kan tale med kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer, og så er det vigtigt, at du forstår betydningen af at kunne agere i en samfundsbetydende politisk kontekst, hvor god interessenthåndtering er en forudsætning.

Vi forventer, at du:

  • Har projektledelseserfaring i en organisatorisk sammenhæng og kan styre projekter med fokus på projekttrekanten.
  • Evner at tage ansvar for og drive projekter fremad med fokus på resultatet.
  • Er god til at håndtere og samarbejde med interessenter samt opbygge relationer.
  • Er handledygtig og i stand til at håndtere udfordringer og usikkerhed med beslutsomhed.
  • Er udadvendt, god til at arbejde sammen med andre og har godt humør.
  • Ønsker at opbygge evner og dygtiggøre dig inden for projektledelse.

Kollegerne

Du bliver en del af en enhed, hvor godt humør er en vigtig del af hverdagen. Omgangstonen er anerkendende og involverende, og dine kolleger er parate til at dele erfaringer, viden og sparre med dig. Vi har fredagsbar en gang om måneden, og så er der halvårlige fester og andre sociale arrangementer. Kort sagt kan vi godt lide hinandens selskab både i enheden og på tværs af organisationen.

Lønnen og personalegoderne

Vi matcher dine kvalifikationer og kompetencer lønmæssigt. Vi har en attraktiv arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 15 %, overenskomster for alle ansatte i organisationen og sundhedsforsikring gennem PFA. Der er kantineordning, massageordning, gratis parkering, fairtrade kaffe samt økologisk frugt og grønt. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, som tillader dig at balancere hverdagen, så den passer bedst muligt ind i dit liv. Der er også mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis det vel at mærke passer ind i opgaveløsningen.

Stillingen som projektleder er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt

Vi glæder os til at modtage dit CV snarest muligt senest tirsdag d. 14. maj. Ansøgninger vurderes løbende, og relevante kandidater indkaldes løbende til samtale.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Enhedschef for Projekt og Forretningsudvikling Ronja Lill Krabbe rlk@rejsekort.dk tlf.: +45 31 36 14 35.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi straffeattest.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.